Jump to content

#OXyG3N

Admin Minecraft
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

#OXyG3N last won the day on July 2

#OXyG3N had the most liked content!

Community Reputation

11 Neutral

1 Follower

About #OXyG3N

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, Lucas banuiesc ca te cheama . Observ ca ai cateva nedumeriri despre ce s-a intamplat aseara si doresti dovezile pentru care ai fost sanctionat. Aici ai prima dovada, cea pentru care ai primit mute: https://imgur.com/gallery/kzfBhzX Se poate observa clar, fix deasupra mesajului cu mute-ul cum ai scris: "coiaeeee" , cuvand pe care l-am considerat a fi limbaj cenzurat, ( stiu, nu suntem la orele de biologie dar, cred ca vei intelege mai bine daca iti explic asta ). cuvantul: "coai. e" ( am scris dezlegat datorita autocorectorului) denumeste componentele organului reproducator masculin, lucru ce nu are ce cauta pe chat-ul unui server de minecraft! In a 2-a dovada poti observa motivul banului: https://imgur.com/gallery/sDjyX5O Din nou, se observa clar faptul ca folosesti cuvinte vulgare in /helpop , lucru care nu este permis pe server. acel cuvant, "piz. da" reprezinte organul reproducator feminin care, din nou, nu are ce cauta pe chat-ul unui server de minecraft. Sper ca ai inteles din explicatiile de mai sus de ce am hotarat sa te sanctionez, daca mai ai intrebari le poti lasa intr-un coment mai jos. Sper ca data viitoare sa nu mai folosesti aceste cuvinte, sau oricare altele ce nu au ce cauta pe chat!
 2. Ar fi foarte util sa iti poti mari sansa de a deveni criminal / detectiv sau inocent , de asemenea si posibilitatea de a primi 2 gold in loc de 1 singur . motiv pentru care consider ca aceasta propunere merita sa fie pusa in aplicare si o voi vota cu
 3. Reclamatul a fost sanctionat cu Ban timp de 1 zi [ 24H ] pentru Hack 1/2 in urma acestei reclamatii, Multumim!
 4. Respectivul a fost sanctionat cu ban timp de 1 zi [ 24H ] pentru Hack 1/2 in urma acestei reclamatii, Multumim!
 5. Pentru a te putea conecta, serverul iti cere sa folosesti acel nume, adica "EnglezuL" , in loc de "englezul" . Pentru a putea sa te conectezi cu contul premium va trebui sa iti schimbi numele contului, asta o faci simplu. intri pe "minecraft.net" , te conectezi la profilul tau si cauti "Profile Information" , "Profile Name" - "Change" Sau, mai simplu, intri pe acest link [ https://my.minecraft.net/en-us/profile/ ] si urmezi pasii de aici [ https://imgur.com/gallery/Ckp2n9v ] Sper ca ti-am fost de ajutor, pentru alte intrebari in legatura cu asta poti lasa un comment mai jos!
 6. #OXyG3N

  SkyWars Hack

  Reclamatul a fost sanctionat. Multumim!
 7. Reclamatul a fost deja sanctionat pe baza unei alte dovezi , Multumim oricum!
 8. Reclamatul a fost sanctionat, insa si tu ai fost sanctionat deoarece l-ai jignit pe acesta, te rog ca data viitoare sa nu mai faci asta, incearca sa iti temperezi comportamentul si limbajul!
 9. Ar motiva jucatorii sa voteze mai mult, numarul de voturi este ales aproximativ bine din punctul meu de vedere, deoarece trebuie sa votezi timp de 1 saptamana pentru a primi acel "kit", sa ii zicem asa , 7x3 = 21, insa cred ca se poate ramane si la 20. , cei cu acces la toate cele 4 link-uri de vot pot beneficia de el la fiecare 5 zile , norocul lor Ar aduce mai multe vote-uri serverului, ceea ce ar creste reputatia acestuia. Dupa cum s-a spus si mai sus, comanda /v este aleasa gresit deoarece se foloseste deja pentru altceva si nu va functiona cu acest prefix, s-ar putea alege ca prefix /kv (kit vault) sau /vc (vault claim)
 10. Asta ar influenta jucatorii sa vrea sa ramana in top si sa joace cat mai mult.
 11. Reclamatul a fost sanctionat, Multumim!
 12. Jucatorul nu poate fi sanctionat deoarece reclamatia contine dovezi insuficiente
 13. Salut, dupa cum spune si SwooshYT mai sus, jucatorul respectiv a primit ban cu 1 zi dupa data indicata de aceasta reclamatie. in plus, din pacate, reclamatia contine dovezi insuficiente Ne pare rau..
 14. Edit: daca ai si o dovada video o poti lasa mai jos in acest topic scuze ca am uitat sa mentionez si acest lucru
 15. Dovezi insuficiente pentru ca reclamatul sa fie sanctionat, Ne pare rau Daca mai detii dovezi ce au legatura cu reclamatul le poti lasa intr-un coment mai jos
×
×
 • Create New...