Jump to content

#OXyG3N

Helper Minecraft
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

#OXyG3N last won the day on June 1

#OXyG3N had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About #OXyG3N

 • Rank
  Junior

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Asta ar ajuta foarte mult, în general pentru ședințele secțiunii, deoarece nu ar mai putea intra tot staff-ul serverului la acestea. Deasemenea, după cum ai spus și tu, atunci când vrei să vorbești cu un coleg de pe aceeași secțiune Ar fi utilă totuși și o cameră cu o limită de 2 | 3 membri atunci când dorești să vorbești cu colegi de pe secțiuni diferite Motive pentru care eu voi vota cu Succes
 2. Hai să vorbim în primul rând despre /mute|/tempmute Ar fi o idee bună ca donatorii să aibe acces la ele în timpul meciului deoarece, aceștia i-ar putea sancționa pe cei ce spamează/înjură/jignesc etc. etc. direct atunci când o fac ( aici: în timpul meciului ) desigur, CU DOVADĂ Asemenea ar fi și /kick|/ban|/tempban - sancționarea directă a celor ce încalcă regulamentul, deasemenea CU DOVADĂ Altfel, donatorul respectiv riscă să își piardă gradul, deși a sancționat corect ( dacă vi se face reclamație ) Prin urmare, pentru accesul la sancțiuni în timpul meciului voi vota Cât despre accesul la /w|/r|/msg etc. etc. Acesta ne va ocupa timpul și este posibil să și pierdem meciul încercând să îi răspundem cuiva în /msg. Motiv pentru care, voi vota această parte a propunerii cu Succes în continuare.
 3. Nu poți primi unregister la cont! Ai putea intra folosind un vpn!
 4. @Duncan2003 prin "NUMELE REAL" mă refer la numele real al contului de minecraft, deoarece unii au /nick și folosesc nume ce nu au legătură cu cel "original" al contului!
 5. * Nick-ul tău: TitaniuMark * Propunere: Stats Bot * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : în bine, desigur * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece ar face verificarea ce trebuie făcută de către manageri pentru cei ce aplică ca staff mai ușoară * Subserver: DISCORD * Alte precizări: Jucătorii vor putea să își verifice statisticile proprii sau pe ale altora doar cu o simplă comandă pe discord. De ce să facă asta? Păi, probabil x este curios câte kill-uri are y pe the-pit , decât să stea să îl întrebe pe el, x va primi statisticile lui y de pe secțiunea the-pit direct în DM sau pe canalul special, scriind, de exemplu [ >stats @y the-pit ], sau [ >stats y#×××× the-pit ]. Ce statistici se pot vedea cu această comandă? Eu cel puțin am gândit acest stats astfel: În primul rând, pentru ușurarea verificării făcute de manageri, sau a celor ce recrutează în facțiuni ( GTA ) va apărea un tabel: [ NUME REAL : "gigel" ] [ VOTURI : ππππ ] [ ORE : ¥¥.¢ d ] [ CONTURI : "gigel" ; "marinică" ; "..." ] [ HIST : " gigel was muted by ionel for 'jignire' for 30m ( 57 days ago ) ( expired ) " ] După asta, un alt tabel: [ KILL-URI : ¶¶ ] [ DEATH-URI : ∆∆ ] [ WIN-URI : ## ] ( în cazul minigame-urilor ) [ ULTIMA DECONECTARE : dd/ll/aa ] [ PREFIX : " (rădel) " ] [ SUFFIX : " ( sandu ) " ] [ NICK : " ( geon ) " ] [ TOKENS : ©©©© ] [ GRAD : " ultra " ] Ce alte motive am avea să utilizăm această comandă? Probabil nu vom avea acces la pc pentru un timp îndelungat, să zicem 8 luni, dar vom vota în aproape fiecare zi și dorim să verificăm câte voturi avem, sau câte ore aveam pe secțiunea respectivă ultima dată când am fost conectați Note de adăugat: ×Aș vrea să văd cât mai multe păreri , în primul rând din partea managerilor secțiunilor, dar și a liderilor de facțiuni de pe GTA. ×Sper că propunerea mea vi se va părea de ajutor! ×Mulțam de atenția acordată. ×Dacă aveți idei despre cum ar putea fi îmbunătățit tabelul de mai sus le puteți lăsa aici
 6. In primul rând te rog sa respecti modelul pentru sugestii Votul meu este deoarece: Sectiunea Anarchy este survival vanilla ( dupa cum apare si in subtitle - " pe aceasta sectiune NU exista REGULI ) In plus, nu exista un spawn definit al sectiunii, ci jucătorii noi sunt spawnați random pe mapă, motiv pentru care nu exista "protectie la spawn" !
 7. Votul meu este deoarece: Te văd activ pe voice, însă nu și pe canalele text ! Nu te văd să ajuți/avertizezi jucătorii și nici să le oferi acestora suport în legătură cu serverul/forumul ! Dacă nu vei fi acceptat poți reveni peste 7 zile cu o nouă cerere, între timp poți să rezolvi aceste aspecte Succes!
 8. Votul meu este deoarece: După cum s-a anunțat, de acum donatorii au voie sa folosească iteme din oricare kit ( au voie, nu acces prin comenzi la acestea ) , deci adăugarea acestui sistem nu ar putea să se integreze foarte bine cu decizia aceasta. Pentru partea cu verificarea mai rapidă de către staff a jucătorilor, eu propun un plugin care să anunțe staff-ul atunci când un jucător ( cu gradul deffault ) colectează de pe jos , sau ca "pradă" din chesturi itemele din kit-uri! Asta ar face verificarea mai ușoară
 9. Votul meu este deoarece: Dacă se vor scoate iron/diamond/coal/gold de la generator și se vor pune la shop teoretic jocul nu va mai avea sens. Ideea de bază a SkyBlock-ului este farmatul minereurilor la generator pentru a putea upgrada insula/a avansa în joc (armuri/arme etc.). Dacă se vor scoate minereurile acestea de la generator, vor mai rămâne doar redstone și lapis -> lapis-ul îl folosești pentru a enchanta iteme (ca main activity), iar redstone-ul pentru a îți face mecanisme care să te ajute. Acestea nu aduc upgrade la insulă, ci doar mici extensii.
 10. #OXyG3N

  Intrebare

  Pentru functia de helper minecraft trebuie sa ai cel putin 30 de ore si 95 de voturi, totusi, pe sectiunile "bedwars" si "skywars" poti aplica si fara acest numar de voturi, insa trebuie sa detii orele minime necesare <\Antentie/> odata ce ai intrat in staff ai obligatia de a vota ZILNIC serverul! Sper ca raspunsul meu ti-a fost de ajutor! Mult succes in continuare! Te asteptam si in staff daca vrei sa aplici
 11. Votul meu este deoarece Te vad activ pe canalele text/voice insa nu te vad ajutand/avertizand jucatorii, nu oferi suport pentru forum, iar pe voice ai un caracter ce tinde spre toxic, cel putin fata de mine. Mai pe scurt, NU te consider pregatit pentru aceasta functie. Daca vei fi respins, poti reveni saptamana viitoare cu o alta cerere. Timp in care as vrea sa observ o schimbare in comportamentul tau si sa oferi ajutor jucatorilor / sa ii avertizezi (atunci cand este nevoie)
 12. Cererea aceasta este invalida deoarece nu ai respectat modelul si ai postat cererea in topicul gresit Din cate pot observa din cererea ta, doresti sa aplici pentru helper pe serverul de Minecraft, nu pe cel de Discord. Pentru asta va trebui sa mergi pe acest link [ https://www.gamster.org/forums/forum/56-cerere-helper/ ] si sa copiezi+completezi modelul de la punctul IV , de asemenea, te-as ruga sa citesti regulamentul si sa te asiguri ca indeplinesti cerintele. Succes cu cererea (pe care trebuie sa o faci )
 13. Astfel jucatorii ar putea vedea mult mai simplu ce face si despre ce este fiecare clan.
 14. Votul meu este deoarece In felul asta jucatorii cu pc-uri mai slabe ar primi un plus de 5-10% performanta in momentul in care farmeaza xp la spawnere lucru care, din punctul meu de vedere, ar incuraja mai multi jucatori sa isi faca ferme de xp (Propunerea aceasta ar fi folositoare daca s-ar aplica pentru toti mobii, nu doar blaze) Succes cu propunerea!
 15. Cererea este facuta incorect deoarece nu ai respectat modelul + Dupa cum arata cererea ta, incerci sa aplici pentru gradul helper pe serverul de minecraft, nu pe cel de discord Aici ai link-ul pentru a pista cererea [ https://www.gamster.org/forums/forum/56-cerere-helper/ ]. Te-as ruga sa citesti regulamentul inainte de a aplica ( copiezi si completezi acest model " Prenumele tău: Cu ce nick-uri joci pe server: Primele 7 cifre din CNP: Vârsta: ID Discord: Motivele pentru care credeţi că v-aţi califica pentru funcţia de helper: Ai citit regulamentele? [Regulament] Câte ore jucate aveţi pe secţiunea respectivă? Câte voturi aveţi pe secţiunea respectivă? Dacă veţi fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteţi activa pe server? Dimineaţă Prânz Seară Dimineaţă Prânz Dimineaţă Seară " )
×
×
 • Create New...