Jump to content

BogdanN7_YT

Helper Minecraft
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About BogdanN7_YT

 • Rank
  Junior

Recent Profile Visitors

144 profile views
 1. Multe persoane dau hub sau disconnect si nu iei bounty , si asta ii indruma incet si pe ceilalti jucatori sa dea hub chiar daca nu au iteme sau bounty si de la asta incet va fi foarte greu sa iei killuri deoarece toata lumea va da hub. Cred ca ar fi perfect sa se sanctioneze , sau macar sa se bage un plugin de combat in care sa pierzi itemele / bounty-ul cand dai /hub in combat .
 2. Donatorii nu sunt obligati sa dea sanctiuni jucatorilor care incalca regulamentul. Nu va mai certati pe acest topic.
 3. Salut Tommy! Stiu cum este sa iti 2v1 cand ai bounty mare , multe golden headuri , record de killstreak , si multe altele , dar nu ar fi ok deoarece multi jucatori care deabea au inceput sa se joace ar avea nevoie de ajutorul unui jucator mai avansat , sau ar intra un jucator foarte bun pe care nimeni nu ar putea sa il bata in 1v1. Team-ul este permis din mai multe motive , si dupa mine ar trebui sa ramana exact asa cum este acum: maxim doi jucatori intr-un team.
 4. * Nick-ul tău:BogdanN7_Crack * Propunere:Cand ii dai hit cuiva sa primeasca combat tag , iar in caz ca acesta da hub in timpul combat-ului sa ramana fara iteme si bounty , acestea sa se duca la jucatorul care i-a dat tag. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In bine * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Deoarece cand cineva care are lucruri din diamond poate da repede /hub , iar cel care l-a lovit pe acel jucator nu primeste nimic. * Subserver:The Pit * Alte precizări: Sper sa se aprobe deoarece toata lumea se plange de asta
×
×
 • Create New...