Jump to content

SpearHead19

Admin Minecraft
 • Content Count

  213
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

SpearHead19 last won the day on June 17

SpearHead19 had the most liked content!

Community Reputation

25 Neutral

7 Followers

About SpearHead19

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

656 profile views
 1. Buna Alex, Ma bucur ca ai aplicat pentru functia de Helper Discord, 1. Esti activ pe chat 2. Esti activ mai rar pe camerele publice dar se poate remedia 3. Avertizezi jucatorii 4. Ajuti jucatorii 5. Motivul tau este unul bun si imi inspira incredere !! Daca vei fi respins te astept cu o noua cerere saptamana viitoare !!
 2. Buna Vlad, Ma bucur ca ai aplicat pentru functia de Helper Discord, 1. Nu esti activ pe voice 2. Nu esti activ pe camerele publice 3. Nu ajuti jucatorii 4. Nu avertizezi jucatorii 5. Motivul tau este unul banal si nu imi inspira incredere !! Daca vei fi respins te astept cu o noua cerere saptamana viitoare !!
 3. Buna Razvan, Ma bucur ca ai aplicat pentru functia de Helper Discord, 1. Esti activ pe chat 2. Nu esti activ pe camerele publice 3. Nu avertizezi jucatorii 4. Nu ajuti jucatorii 5. Motivul tau este unul banal si nu imi inspira incredere !! Daca vei fi respins te astept cu o noua cerere saptamana viitoare !!
 4. Buna Radu, Ma bucur ca ai aplicat pentru functia de Helper Discord, 1. Nu esti activ pe chat 2. Nu esti activ pe camerele publice 3. Nu avertizezi jucatorii 4. Nu ajuti jucatorii 5. Motivul tau este unul ok dar pentru ca nu ca indeplinesti cerintele corespunzatoare votul meu nu poate fi unul pozitiv !! Daca vei fi respins te astept cu o noua cerere saptamana viitoare !!
 5. Buna Sonic, Ma bucur ca ai aplicat pentru functia de Helper Discord, 1. Esti activ pe chat 2. Esti activ pe camerele publice 3. Ajuti jucatorii 4. Avertizezi jucatorii 5. Motivul tau este unul bun si imi inspira incredere !! Daca vei fi respins te astept cu o noua cerere saptamana viitoare !!
 6. Buna Andrei Ma bucur ca ai aplicat pentru functia de Helper Discord, 1. Esti activ pe chat 2. Esti activ pe camerele publice 3. Ajuti jucatorii 4. Avertizezi jucatorii 5. Motiv bun si am incredere in tine !! Daca vei fi respins te astept cu o noua cerere saptamana viitoare !!
 7. Sanctionat! Multumim de reclamatie si ne pare rau pentru inconvenienta!
 8. Buna Gabriel, Ma bucur ca ai aplicat pentru functia de Helper Discord, 1. Nu esti activ pe chat 2. Nu esti activ pe camerele publice 3. Nu avertizezi jucatorii 4. Nu ajuti jucatorii 5. Motivul tau este unul ok dar nu imi inspira incredere !! Daca vei fi respins te astept cu o noua cerere saptamana viitoare !!
 9. Buna Alexia, Ma bucur ca ai aplicat pentru functia de Helper Discord, 1. Nu esti activa pe chat 2. Nu esti activa pe camerele publice 3. Nu te vad avertizand jucatorii 4. Nu te vad ajutand jucatorii 5. Motivul tau este unul ok dar nu imi inspira incredere !! Daca vei fi respinsa te astept cu o noua cerere saptamana viitoare !!
 10. Buna Geanina, Ma bucur ca ai aplicat pentru functia de Helper Discord, 1. Esti activa pe chat 2. Esti activa pe camerele publice 3. Avertizezi jucatorii care incalca regulamentul 4. Ajuti jucatorii des 5. Motivul tau este unul decent si imi inspira incredere !! Daca vei fi respinsa te astept cu o noua cerere saptamana viitoare !!
 11. Buna MiniGun, Ma bucur ca ai aplicat pentru functia de Helper Discord, 1. Esti activ pe chat 2. Esti cat de cat activ pe camerele publice dar aceasta problema se poate rezolva 3. Motivul tau este unul foarte bun 4. Avertizezi jucatorii care incalca Regulamentul Gamster Discord 5. Ajuti jucatorii des !! Daca vei fi respins te astept cu o noua cerere saptamana viitoare !!
 12. Buna George, Ma bucur ca ai aplicat pentru functia de Helper Discord, 1. Nu esti activ pe chat 2. Nu esti activ pe camerele publice 3. Nu te vad avertizand jucatorii 4. Nu te vad oferind informatii jucatorilor 5. Motivul tau este unul banal !! Daca vei fi respins te astept cu o noua cerere saptamana viitoare !!
×
×
 • Create New...