Jump to content

SpearHead19

Moderator Minecraft
 • Content Count

  177
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

SpearHead19 last won the day on June 17

SpearHead19 had the most liked content!

Community Reputation

20 Neutral

5 Followers

About SpearHead19

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

472 profile views
 1. Hi ADGG, I understand that u are mad and u want more information about your punishment Lower u will see the proofs for your ban: 1. In the first picture it can be seen that i warned u for useless /ac http://imgur.com/gallery/74yranx 2. In the second picture i kicked u because i already have warned u and that's the punishment http://imgur.com/ALGd9xs 3. In the third picture you came again and you abused of useless /ac and for this i banned u https://imgur.com/a/vB0wxtT These are my proofs for your punishment. For your friend's ban i have already answered at this topic: If u have other issues please answer in this topic. Thanks!
 2. Eu votez cu V1 deoarece: 1. A respectat tema 2. Efectul GIF este unul potrivit pentru tema respectiva 3. Fontul se asorteaza cu Stockul
 3. Buna Homosex, Inteleg ca esti suparat si ca vrei mai multe detalii despre modul in care ai fost sanctionat. Mai jos vei gasi dovezile care ma fac sa cred ca esti vinovat: 1. 2. Mi se pare foarte ciudat cum pui 2-3 blockuri doar apasand un click... poti face si jitter click dar ce ai facut tu acolo este fast building sau auto build Daca ai si alte nelamuriri te rog frumos sa imi raspunzi pe acest topic. Multumesc!
 4. Salut ReyKarma, Inteleg ca esti suparat si ca vrei mai multe informatii despre modul in care ai fost sanctionat. Mai jos vei gasi dovezile care ma fac sa cred ca esti vinovat: 1. Mi s a parut ciudat cum tii o distanta egala la acelasi hit dat 2. Te duci prea repede spre el si iti intorci targetul cu o viteza destul de mare pentru a fi posibil Daca ai si alte nelamuriri te rog frumos sa imi raspunzi pe acest topic. Multumesc!
 5. Buna Alexandru, Ma bucur ca ai aplicat pentru functia de Helper Discord, mai jos vei gasi motivele care ma vor influenta sa votez cu PRO/CONTRA: 1. Esti activ pe discutii 2. Esti activ pe camerele publice 3. Avertizezi jucatorii 4. Ajuti jucatorii 5. Motivul tau este unul bun si imi inspira multa incredere in tine 6. Ai fost sanctionat de cateva ori dar cred ca ti ai invatat lectia si vei deveni un membru mai bun 7. Apreciez faptul ca raportai multi jucatorii care incalcau Regulamentul Gamster Discord Prin argumentarea acestor motive votul meu este unul pozitiv !! Daca vei fi respins te astept cu o noua cerere peste 7 zile !! Felicitari !!
 6. Mai astept niste lucrari... de preferat de la Designeri!
 7. V2 este foarte fain, arata bestial
 8. Buna Hiruko, Snake a facut o cerere de unban unde am pus si dovada, poti trage un ochi si sa observi de ce l am banat: Eu consider ca a fost un ban acordat corect si legat despre cei 2 membrii staff, respectivii au experienta mare in PvP si mi au comunicat ca respectivul a folosit reach... vom astepta un raspuns la ambele topicuri!
 9. Nume: spearhead31820 Stock/tema: http://imgur.com/gallery/mwySNfH Tip: avatar gif Dimensiune: pentry forum Text: spearhead31820 Admin PracticePvP Culoare text: sa arate bine, as vrea ca textul sa fie ceva scris de mana sau litere vechi Watermark: mc.gamster.org Culori predominante: orice ce arata bine Alte detalii: gif as vrea ceva explozibil sa iasa din mijlocul stockului
 10. Buna Darius, Ma bucur ca ai aplicat pentru functia de Helper Discord, mai josi vei gasi motivele care ma vor influenta sa votez cu PRO/CONTRA: 1. Esti activ pe chat 2. Esti activ pe camerele publice 3. Avertizezi jucatorii foarte bine atat pe voice cat si pe chat 4. Ajuti uneori jucatorii 5. Motivul este unul OK si imi inspira incredere 6. Chiar daca ai avut antecedente in trecut eu zic si sper ca te-ai schimbat si vei fi un om mai bun si mai respectuos Prin argumentarea voturilor de mai jos votul meu este unul pozitiv !! Daca vei fi respins te astept cu o noua cerere saptamana viitoare !! Bafta!!
 11. Buna Kevin, Ma bucur ca ai aplicat pentru functia de Helper Discord, mai jos vei gasi motivele care ma vor influenta sa votez cu PRO/CONTRA: 1. Esti activ pe chat 2. Esti activ pe camerele publice 3. Ai ajutat uneori jucatorii 4. Ai avertizat uneori jucatorii 5. Motivul tau este unul bunicel si imi inspira incredere Prin argumentarea motivelor de mai sus, votul meu este unul pozitiv !! Daca vei fi respins te astept cu o noua cerere saptamana viitoare !! Succes !!
 12. Buna Cristi, Ma bucur ca ai aplicat pentru functia de Helper Discord, mai vei gasi motivele care ma vor influenta sa votez cu PRO/CONTRA: 1. Esti activ pe camerele publice 2. Ai ajutat uneori jucatorii 3. Ai avertizat uneori jucatorii 4. Motivul tau este unul banal si nu imi inspira incredere 5. Nu esti activ pe chat Prin argumentarea acestor motive votul meu este negativ !! Daca vei fi respins te astept cu o noua cerere saptamana viitoare !!
 13. Buna Florin, Ma bucur ca ai aplicat pentru functia de Helper Discord, mai jos vei gasi motivele care ma vor influenta sa votez cu PRO/CONTRA: 1. Esti activ pe camerele publice 2. Nu te vad activ pe chat 3. Nu avertizezi jucatorii 4. Nu ajuti jucatorii 5. Intr-adevar imi trimiti dovezi cu oamenii care incalca Regulamentul Gamster, dar nu esti activ pe chat 6. Modelul tau este unul banal si nu imi inspira incredere, de la tine ma astept la mai mult de atat Prin argumentarea acestor motive votul meu este unul negativ !! Daca vei fi respins te astept cu o noua cerere saptamana viitoare !!
 14. Buna Alexandru, Ma bucur ca ai aplicat pentru functia de Helper Discord, mai jos vei gasi motivele care ma vor influenta sa votez cu PRO/CONTRA: 1. Nu esti activ pe chat 2. Nu esti activ pe camerele publice 3. Nu ajuti jucatorii 4. Nu avertizezi jucatorii 5. Motivul tau este unul banal si nu imi inspira incredere Prin argumentarea acestor motive votul meu este negativ. !! Daca vei fi respins te astept cu o noua cerere saptamana viitoare !!
 15. Buna Alexandru Catalin Ma bucur ca ai aplicat pentru functia de Helper Discord, mai jos vei gasi motivele care ma influenteaza sa votez cu PRO/CONTRA: 1. Esti activ pe camerele publice 2. Esti activ pe chat 3. Avertizezi uneori jucatorii 4. Ajuti jucatorii cat de mult poti 5. Motivul tau este unul bun si imi inspira incredere 6. Mi ai trimis multe dovezi cu jucatori care incalcau regulamentul Gamster Dupa argumentarea acestor motive votul meu va fi unul pozitiv !! Daca vei fi respins te astept cu o noua cerere saptamana viitoare !! Succes!
×
×
 • Create New...