Jump to content

SpearHead19

Moderator Minecraft
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SpearHead19 last won the day on March 22

SpearHead19 had the most liked content!

Community Reputation

13 Neutral

3 Followers

About SpearHead19

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

295 profile views
 1. We have to wait an answer from my manager, until then, we can't do something!
 2. Hi OmarYTHD I understand that you are upset and you want more informations about your sanction! Under this you can see my proof of your ban and your guilt. If you have any queries please answer on this topic!
 3. Si domnul ImBackMDFK#7858
 4. Am uitat si de Eduardd#4679
 5. Numele Clan-ului tău: BrawlHub-Clan ID-ul tau de Discord-ul: SpearHead#9364 ID-ul de discord al adjunctului clanului: TitaniuMark#3644 Lista cu id-urile de discord ale membriilor clanului: Arthurleo112#3820 Boydh9#9518 jariana#4624 Levu#0585 MrCristi#6206 TOMMY#6975 xMiniGun#7480 you can't catch me#3505
 6. Prenumele tău: David Vârsta: 14 ani ID Discord: SpearHead#9364 Motivele pentru care credeți că v-ați califica pentru funcția de Helper Discord: Sunt activ pe confele de chat cat si pe cele de voice, mai ales pe cele de staff, vreau sa fac parte din acest grup sa am responsabilitati in plus si sa fac parte dintr-o comunitate unita si minunata, am experienta cu comenzile botilor cat si cu cele pe voice, daca voi fi acceptat voi da tot ce am mai bun!
 7. Sanctionat! Multumim de reclamatie!
 8. Sanctionat! Multumin de reclamatie!!
 9. T/C va rog, am de unde sa aleg!!
 10. Prenumele tău: David Vârsta: 14 ani ID Discord: SpearHead#9364 Motivele pentru care credeți că v-ați califica pentru funcția de Helper Discord: Sunt o persoana sociabila imi ofer timpul acestei comunitati cat si responsabilitatilor, avertizez pe cei care incalca regulamentul si vreau sa ma ofer in ajutarea celorlalti Moderatori Discord, sunt activ pe chat cat si pe voice si cred ca sunt capabil de aceasta functie!
 11. Mai astept niste lucrari
 12. Nume: spearhead31820 Stock/tema: http://imgur.com/gallery/ApsN7hX Tip: avatar gif Dimensiune: pentru forum Text: pe primele 2 sa scrie Moderator PracticePvP si pe ultimele 2 Moderator Factions Culoare text: ceva sa arate bine ceva combinat Watermark: mc.gamster.org pe toate 4 Culori predominante: sa arate bine, nu am una specifica Alte detalii: la fiecare gif sa fie acelasi efect gif, sa nu dureze mult pt designeri( daca s-ar putea sa fie 2 diferite, pt primele 2 un efect pt ultimele 2 alt efect
 13. Aici ai dreptate! Ar fi mai bine ca stafful daca considera pe cineva suspect sa faca o mica verificare cu Anydesk sau TeamViewer, multi se lauda ca stiu pvp sunt cei mai buni si cand colo folosesc hack, ceea ce duce stafful in eroare si pentru pro pvp-eri, multi joaca super bine si sunt suspectati de hack, si nu inteleg ce ar fi atata necaz sa se faca o verificare daca acestia nu ar ascunde nimic!
 14. Mi se pare o idee buna, multi vin la eventuri pentru grade dupa care nu se mai joaca, acest "timp" spus de catre tine sa fie in jur de 3 saptamani si dupa acestea respectivul sa primeasca remove si daca se reapuca sunt sanse destul de mari sa doneze, dar daca ar primi remove si acesta s-ar reapuca acesta va face scandal 100% ca de ce si-a pierdut gradul, ceea ce va duce la multe reclamatii si multe spam-uri/caps-uri/limbaje indecente pe chat, dar care pot fi remediate cu calm si rabdare! Imi place ideea ta !
 15. Pentru chestia de a se adauga scheleti pe shop sunt de acord, insa ma ingrijoreaza faptul ca s-ar face iteme/bani multi si rapid, nimeni nu s-ar mai stradui total sa faca bani si iteme cum se decurge acum, tu esti elite si exista si altii care iau pur si simplu din gamemode oua si dati raid usor dupa care spuneti ez, ceea ce nu e convenabil pentru nimeni!
×
×
 • Create New...