Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

SpearHead19

Helper Minecraft
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About SpearHead19

 • Rank
  Junior

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. SpearHead19

  Adaugare Sectiune DayZ

  Sincer nu ar prinde bine, DayZ-ul a fost scos de pe toate serverele pentru ca numai era asa po*Cenzurat*r, insa GTA-ul este foarte po*Cenzurat*r cat si jucat, multe chestii noi si abilitati noi! Succes oricum!
 2. SpearHead19

  Propunere Creative

  Parerea mea este una buna, ar fi foarte interesant si sa se organizeze saptamanal, nu in fiecare zi, eu zic ca ar prinde bine! Succes!
 3. SpearHead19

  SkyPvP Propunere SkyPvP

  Ideea este buna, eu unul m-am saturat de aceasta mapa si stiu unde se gasesc itemele op, idee buna!
 4. SpearHead19

  Practice PvP remove mute spearhead31820!

  Poate ca este un adjectiv dar mi l.ai adresat mie si m.am simtit jignit si ma refeream la chestia cu spamatul sa scrii pe un rand si ai reactionat cu "nu"
 5. SpearHead19

  Practice PvP remove mute spearhead31820!

  In primul rand iti pot spune ca nu ai respectat un model, dar iti voi raspunde la aceasta reclamatie! Salut carlosone200, inteleg ca esti suparat si ca vrei mai multe informatii despre modul in care ai fost sanctionat! Mai jos vei gasi dovezile care ma fac sa cred ca esti vinovat In prima dovada se observa cum ma jignesti folosind cuvantul "noob" si in a doua dovada cum ai o atitudine fata de staff foarte indecenta! Prima dovada => https://imgur.com/RcV9UoH A doua dovada => https://imgur.com/xj5ZHUS Daca ai alte nelamuriri te rog frumos sa-mi raspunzi in acest topic, multumesc!!
 6. SpearHead19

  Propunere PracticePvP

  * Nick-ul tău: spearhead31820 * Propunere: pe sectiunea practice pvp sa se adauge /warp staff si sa se adauge un tag sub numele de pe mc cu discordul fiecaruia pentru a putea trimite eventualele propuneri/reclamatii/dovezi etc * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : multi jucatori nu stiu care este staff-ul de pe practice pvp, ba chiar ii si injura, am avut un caz ieri in care cineva nu stia ca spearhead31820 este staff pe practice(eu) si eram on pe sectiune si ma injurase dandu-i mute dupa aceea * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : jucatorii ar stii sa lase chatul curat si sa fie civilizati * Subserver: Practice PvP * Alte precizări: sper sa fie implementata aceasta propunere !HelperPower!PracticePvP!
 7. SpearHead19

  Propunere SkyBlock Air

  * Nick-ul tău: spearhead31820 * Propunere: la arena de pvp pe skyblock air sa se bage vechea mapa cea cu obstacole si copaci cea cu grass * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : multi fug de la pvp si unii se oftica ca nu pot face iteme, sincer si eu ma oftic ca nu pot face rost de iteme, vin 2v1 pe mine si fug cand ii las Low * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : pentru ca multi numai fac pvp pentru ca unii jucatori fug cu arcul, eu zic in bine pe acea sectiune * Subserver: SkyBlock Air * Alte precizări: sper sa imi dati pro !HelperPower! PracticePvP
 8. SpearHead19

  Propunere SkyBlock 1.8

  Buna ItzSeek, nu inteleg rostul acestei propuneri am facut si eu si sengur, puteai vota la a noastra nu sa faci tu inca una daca 2 erau facute, totusi iti voi da PRO pentru ca si eu am aceasta problema sar la pvp ma descurc si 2v1 pe mine si cand il bat pe unu fuge si vine celalalt, e enervant ca nu poti face iteme/potiuni/mere etc... As vrea pe skyblock sa se bage vechea mapa, nu aia mare, cea mijlocie cu copaci obstacole etc... sincer acea mapa era cea mai buna de pe tot serverul, multi faceau pvp chiar daca mureau si faceam iteme! Succes in continuare!
 9. SpearHead19

  Propunere Anti-Cheat

  Truck pentru aceasta problema cu hackerii se ocupa moderatorii+, nu inteleg de ce faci atata necaz, sectiunea ta are cel mai mult staff dintre toate, eu zic ca ati putea sa va ocupati! Legat mai sus votul meu este pozitiv!
 10. SpearHead19

  Propunere SkyBlock Air

  Sunt de acord cu Sengur, eu cand ma.bat la pvp si raman low stau pana mor, ceilalti abuzeaza de arc si fug in continuu, o propunere buna!
 11. SpearHead19

  Propunere Joc Nou

  Nu ii vad rostul, avem GTA care nu e numai bataie ci si case trade-uri etc...
 12. SpearHead19

  factions Propunere Factions

  E mult mai bine asa, unii playeri numai joaca factions pentru ca sunt sanse mici de a droppa un spawner, imi place propunerea ta!
 13. SpearHead19

  Propunere KITPVP

  O propunere buna si eu patesc asa si as vrea sa fie implementata aceasta propunere! Good luck!
 14. SpearHead19

  Propunere Bedwars

  Prima propunere e bunicica dar a doua chiar e utila si eu joc bw si ar fi fain sa se implementeze aceasta propunere!
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×