Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

Rainbow

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Rainbow

 • Rank
  Junior
 • Birthday 10/27/2000

Recent Profile Visitors

130 profile views
 1. Rainbow

  Propunere Global

  Nu cred ca staff-ul are nevoie de ID-uri ca sa le fie mai usor. Sincer, chestia asta i-ar incurca, plus ca nu suntem chiar asa de multi playeri incat sa avem nevoie de o chestie de genul:)).
 2. Rainbow

  Propune BedWars

  Rank-ul este inutil pe aceasta sectiune. Nu ai niciun avantaj in plus. Si cand vine vorba de chat, nu ai cum sa te ocupi de chat din moment ce toti sunt ocupati sa se joace, nu sa vorbeasca.
 3. Rainbow

  Propunere anti-cheat

  Sa zicem ca n-ar strica un anti-cheat nou, dar watchdog-ul de pe Hypixel este putin cam strict (spre exemplu, eu mi-am luat ban pentru simplul fapt ca aveam lag foarte mare pe skywars si parea ca zbor:)) ), dar nu conteaza. Ideea este buna si se merita sa fie implementata.
 4. Rainbow

  Propunere BedWars

  Propunerea este utila si se merita sa fie implementata.
 5. Rainbow

  Propunere bedwars

  Nu trebuie sa iti pere rau pentru contra. Fiecare are opinia lui proprie. Tot ce incerc sa spun este nu ai cum sa dai counter playerilor ce detin acest item. Practic, esti "invincibil":))
 6. Rainbow

  Propunere BedWars

  Motivele sunt enumerate mai sus.
 7. Rainbow

  Propunere bedwars

  * Nick-ul tău: Hi_Im_Rainbow * Propunere: Propun sa se dea remove la potiunile de invizibilitate pe bedwars. E enervant sa te trezesti cu unul invizibil care mai are si 5 potiuni asupra lui si nici nu stii din ce parte da, mai ales ca durata lor e destul de lunga raportat la pretul de un emerald. Strica toata distractia. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In foarte bine * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece am avea toti mai mult fun pe acest gamemode si nu ar mai exista camperi de genul. * Subserver: Bedwars * Alte precizări: Sa fie primit.
 8. Rainbow

  Cerere Semnatura

  https://imgur.com/a/CqpeDMO Nu stiu la ce te-ai referit cand ai zis gif:)). Sper sa iti placa! ^^ Edit: Ti-o las si pe aceasta deoarece uitasem adaug unele chestii primei semnaturi. https://imgur.com/a/yntRfYB
 9. Rainbow

  cerere avatar Nalamast

  https://imgur.com/a/5aeFFjd Sper sa iti placa!
 10. Rainbow

  skypvp Propunere skypvp

  Din moment ce stie ca vreti sa faceti team, se prinde si el ca l-ai omorat (sau ca ai dat in el) din greseala. Propunerea nu prea isi are rostul. Contra
 11. Rainbow

  Propunere Global

  Pro (motivele sunt mentionate mai sus si nu mai are rost sa le repet:)) )
 12. Rainbow

  Propunere globala

  Noob inseamna "incepator". Nu este o injuratura. Nici macar o jignire din punctul meu de vedere:)). Cum au zis si Estarossa, exista comanda ignore. Contra
 13. Rainbow

  Propunere Bedwars

  Ambele idei sunt folositoare. A doua chiar ar trebui implementata totusi:)) Pro! ^^
 14. Rainbow

  Propunere Anti-Cheat

  Mai de graba sa se schimbe decat sa se scoata. Ar fi mult prea multi hackeri fara un anti-cheat. Pro pentru schimbarea lui, contra pentru scoaterea lui:)
 15. Rainbow

  Propunere SkyBlock Air

  Ideea ar fi buna daca ai avea acces la acel premiu doar pentru o singura completare a parkour-ului (in modul acesta nimeni nu ar abuza de lucrurile pe care le primesc acolo). Un mic premiu nu strica, mai ales pentru cei care de abia au inceput sa se joace skyblock pe acest server. Pro! ^^
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×