Jump to content

ImAlexCr19

Moderator Minecraft
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About ImAlexCr19

 • Rank
  Junior

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut NoHackHere! Inteleg ca esti suparat si vrei mai multe informatii despre modul in care ai fost sanctionat. Aici ai dovezile: https://imgur.com/a/9n3vZEP In aceste ss-uri se vede ca ai o atitudine nedreapta fata de mine, si ca te-am avertizat, pe langa asta, fiind si toxic in msg Daca ai alte nelamuriri, te rog sa imi raspunzi la acest topic. Multumesc!
 2. Salut Ezno! Scuze că mă bag, dar ai un model de respectat iar aici nu este topicul corect. Completează aceste cerințe și un Administrator te va ajuta sa îți recuperezi parola: https://www.gamster.org/forums/forum/136-recover-password Mulțumesc!
 3. Salut GodOnPing! Inteleg ca esti suparat si vrei mai multe detalii despre modul in care ai fost sanctionat. Aici ai dovezile: https://imgur.com/a/SH36JM3 Dupa cum se vede si in ss-ul tau ai spus "bagami-as" ceea ce este limbaj cenzurat si nu este permis pe chat, eu pentru asta ti-am acordat mute Daca ai alte nelamuriri te rog sa raspunzi la acest topic. Multumesc!
 4. Salut hacksore! Inteleg ca esti suparat si vrei mai multe detalii despre modul in care ai fost sanctionat. Aici ai dovezile: https://imgur.com/a/SVVdAit Dupa cum se vede si in ss-uri ai fost avertizat dar tu nu ai bagat de seama. Daca ai alte nelamuriri te rog sa imi scrii la acest topic. Multumesc!
 5. Salut xWuRsSt! Inteleg ca esti suparat si ca vrei mai multe detalii despre modul in care ai fost sanctionat. Aici ai dovada: https://imgur.com/a/8QZEEd9 Tu te certai cu TheDenis, iar dupa cum ai folosit "caine" in acea fraza nu cred ca te refereai la numele lui, ii puteai spune Denis sau Dog, mai usor. Daca ai alte nelamuriri, te rog sa raspunzi la acest topic. Multumesc!
 6. Salut Kasiey Da, mi-a scăpat și din greșeală am zis "Bai" dar după mi-am cerut scuze. Nu înțeleg care e motivul acestei reclamații și de ce vânezi, dar în fine staff-ul. Dacă ai alte nelămuriri te rog sa răspunzi la acest topic. Mulțumesc!
 7. Salut Castor! Nu înțeleg de ce te-ai aprins în felul asta. Player-ul respectiv m-a întrebat de ce tu ai King și cum poate face și el rost de asa ceva, iar eu i-am spus ca este un prefix si atât. Nu era nevoie de un post. Iar Edward, te rog sa nu mai comentezi aiurea. Dacă ai alte nemulțumiri te rog sa imi scrii în topicul de mai jos. Mulțumesc!
×
×
 • Create New...