Jump to content

Hopped Danu

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Hopped Danu

 • Rank
  Junior
 • Birthday 10/23/2004

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu prea cred ca e de folos dar o sa fie mai mult lag pe sectiune si cred ca playeri vor sa se adauge ceva care nu face lag decat ceva smecher care face enorm lag.
 2. Avand in vedere ca acum primesti 2 tokens pe vot si multi au 3 voturi chiar si 4 faci cate 40+ tokens pe zi deci asta ar fi o propunere banala.
 3. Sunt de acord cu aceasta propunere dar pe unele sectiune chiar daca scrie in regulament oricum este cate un donator ''Smecher'' care da mute peste cine vrea si cand vrea!As propune pentru ca se baga sa ia cate un warn.
 4. Activitatea unui helper consta un a da mute.Daca s-ar face astfel de sistem helperii nu vor mai putea da mute!
 5. Propunerea va strica economia de pe server si multi pot da bani de pe gta si prison unde faci cu miile pe zi!
 6. Nu ar fi corect pentru ca elite-ul poate abuza sa fie omorat pentru ca voi sa luati iteme si ar fi abuz. De la mine e
 7. Nu sunt de acord.Multor playeri le plac asta iar restu nu sau poate nu le plac din ciuda.Mai bine ii ignoram saa nu fie mai toxici.
 8. * Nick-ul tău:jarkfander * Propunere: Eu propun sa se faca faction 1.12.2 ca ar fi mai smeker si multi playeri ar incepe sa joace de ex pvp altfel pentru ca toate sectiunile sunr de 1.8 si nu e ok.Faction va fi mai interesant parerea mea. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar incepe mai multi sa faca pvp de 1.12.2. * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Ar fi mai multe sectiuni de 1.12.2. * Subserver:Faction * Alte precizări: Nu am sper sa va placa.
 9. Sunt de acord cu asta ca nu m a lovit inamicul ci eu cu arcul meu deci e buna propunerea.
 10. Nu sunt de acord cu propunerea.Sunt deja 2 sectiuni de survival de 1.12.2 si 1.13.2 in care e distractiv.Daca se mai pune 1.8 ar fi prea multe sectiuni de acest gen si multi nu ar juca pe 1.8 survival.Toate sectiunele de pe server sunt de 1.8 doar 2 nu deci eu consider ca nu ar trebui.
 11. Nu prea e bine ca staff-ul e pentru a ajuta playerii nu pentru a le da raid si multi staff pot abuza de chestia asta adica sa vin cu /v la ei fac poza coordonate si se duc acolo.
 12. Sunt de acord cu propunerea asta pentru ca multi nu isi pierd bounty-ul si nu e ok.
 13. Hopped Danu

  unban all

  Multi playeri au luat ban pt toxic si in special si tu.O sa fie haos pe server cu baietii toxici.
 14. S-ar distruge balanta pe server prin asta ma refer la iteme/bani/xp si alte chestii.Ar fi usor.
×
×
 • Create New...