Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

ezzz

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About ezzz

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ezzz

  The Pit ban fara motiv de consola

  Salut , vreau sa te anunt ca nu o sa ti raspunda nimeni din staff si nu stiu de ce. Am fost si eu in aceeasi situatie chiar de 3 ori dar nimeni nu a raspuns... deci succes.
 2. * Nick-ul tău:ezzz * Propunere: schimbarea / repararea anti-cheat ului in altul mai bun. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pai , ar fi un avantaj foarte bun pt toate sectiunile de pvp cat si pvm , deoarece cand faci pvp cu un player / mai multi risti sa te dea afara de pe sectiune si sa si pierzi itemele sau altele , sau in cel mai rau caz sa ti iei ban iar tu jucand legit. * Subserver: Global * Alte precizări: Am facut aceasta propunere pentru ca deja am luat ban de 3 ori de la acest anti cheat , de cat ori m a scos de pe sectiunile de pvp cand ma luptam nici nu mai zic.Si nu cred ca ma incadrez doar eu aici...
 3. ezzz

  The Pit Cerere unban ezzz

  Numele pe server: ezzz Data și oră banului: 4/16/2019 , 2:09PM Poză/Filmare: https://imgur.com/a/1S7sGpT Motivul banului: Aim assits Cine ți-a dat ban?: consola Subserver: thepit Deja m am saturat sa tot iau ban de la anti cheat ul vostru excelent de *Cenzurat*. Este a treia oara cand imi iau ban de la anti cheat pe nedrept si asta se intampla numai pe thepit , nimeni nu raspunde la cererile mele.
 4. Numele pe server: ezzz Data și oră banului: 14-05-2019 , 3:14 PM Poză/Filmare: https://imgur.com/a/IEnMYEF Motivul banului: Aim Assist Cine ți-a dat ban?: Console , anti cheat ul Subserver: ThePit Este a doua oara cand iau ban pe degeaba de la anti cheat ul asta care e foarte stricat , va recomand sa l remediati , si nu cred ca doar mie mi se intampla...
 5. ezzz

  The Pit Cerere unban ezzz

  Numele pe server: ezzz Data și oră banului: 2019-04-14 , 5:03PM Poză/Filmare: https://imgur.com/a/pQozKyD Motivul banului: Illegal combat (AimAssist) Cine ți-a dat ban?: Anti cheat ul (Console) Subserver: ThePit Este a treia oara cand iau ban aici pe nedrept , am mai avut probleme cu anti cheat ul vostru si pe skypvp , cand te bati si te scoate deodata , te baga in looby . Si nu mi se intampla doar mie , se intampla si la altii , dar acum e prima data cand iau ban de la anti cheat.
 6. ezzz

  Propunere The Pit

  Buna idee , este un avantaj pentru toti , nu este op deloc.Motivele de mai sus
 7. ezzz

  KitPvP Ban (ezzz) pe sectiunea PIT.

  Hmmm... tu daca crezi ca daca cineva joaca bine inseamna ca are hack e clar mane. Eu am experienta in pvp drept dovada este skypvp-ul unde am 11.000 kills , iar acolo pana am facut acele kill uri cum de nu am luat ban de tot aveam "hack". Si daca ma intorc repede la cineva si l omor asta nu cred ca inseamna ca am hack e pur si simplu experienta in joc.
 8. Numele pe server: ezzz Data și oră banului: 4-12-2019 ora 1:19PM Poză/Filmare: https://imgur.com/a/Od43jJx Motivul banului: Hack Cine ți-a dat ban?: HappyRodriguez Subserver: Pe sectiunea ThePit. Inca ceva astept dovezi clare fara lag sau alte trucari, ms.
 9. ezzz

  KitPvP Reclamatie iiSwappy

  Numele tău: ezzz Numele reclamatului: iiSwappy Motivul reclamatiei: Ban dat pe degeaba. Dovadă video/poză: https://imgur.com/a/YQbZlT2 Descrierea incidentului: Am intrat pe noul mod ThePit , m am jucat putin iar deodata ma trezesc cu ban . Am facut cerere unban pe forum , mi a spus ca a exagerat cu timpul si a spus ca o sa mi reduca ban-ul la 2 ore , nu a facut o , in plus nici dovada nu mi a pus sa vad cand , si unde aveam hack.Din cate stiu eu pt hack se da ban 1/2 , nu se micsoreaza durata timpului , si in primu rand iti trebuie dovada. Data și ora incidentului: 04-11-2019 Aici iar am pus prefix KitPvP deoarece inca nu exista prefix cu numele de ThePit
 10. Numele pe server: ezzz Data și oră banului: 2019-04-11 la ora 5:14 PM Poză/Filmare: https://imgur.com/a/qvhByOu Motivul banului: Hack Cine ți-a dat ban?: iiSwappy Subserver: sectiunea PIT Tin sa mentionez ca sectiunea PIT nu e adaugata la Prefixe asa ca am pus altu.
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×