Jump to content

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!


_Tommy

Admin Minecraft
 • Content Count

  189
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

_Tommy last won the day on November 26

_Tommy had the most liked content!

Community Reputation

24 Neutral

4 Followers

About _Tommy

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 10/11/2004

Recent Profile Visitors

596 profile views
 1. Salut , parerea mea e ca nu ar trebuii sa se scoata acel timer pentru ca s-ar face spam pe chat . S-a putea scadea durata dar nu sa se scoata ,Imi pare rau
 2. Prenumele tău:Lucian Vârsta:15 ID Discord:Tomitza#3564 Motivele pentru care credeți că v-ați califica pentru funcția de Helper Discord:Consider ca ma potrivesc destul de bine pentru functia de helper discord deoarece trimit poze cu cei care fac reclama in privat , atentionez uneori pe voice cat si pe chat , sunt destul de activ pe chat dar mai mult pe voice , si doresc sa moderez chat-ul alaturi de ceilalti colegi ai mei .
 3. Propunerea ta nu este unu asa de buna deoarece daca eu am bounty de 5000 normal ca mereu tu o sa vi dupa mine si pana la urma ma vei omora , si este target pentru cu tu doar pe mine vrei sa ma omori si doar la mine vi . Atunci toata sectiuniea o sa vrea sa te omoare si tu nu vei mai putea sa te joci .
 4. Salut , imi place propunerea ta deoarece jucatorii ar fi egali si nu s-ar crea certuri de genu [ A tu ai perk mai bun si m-ai batut mai usor ] si nu ar avantaja alti jucatori ca perk-ul cu fly etc.
 5. Salut , propunerea este umpic cam dificila deoarece pana gasesti minigame-ul pe care doresti sa mergi mai rapid poti da hub si intri pe ce sectiune doresti . bafta .
 6. Salut , reclamatul a fost sanctionat. Multumim de reclamatie . O seara frumoasa !
 7. * Nick-ul tău:_Tommy * Propunere: Sa se adauge Egg Wars sau Sky Gian * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In bine * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Ar juca mai multi oameni, ca pe Hypixel . * Subserver:Sectiune noua * Alte precizări: Sper sa fie faina
×
×
 • Create New...