Jump to content

Shafty_

Helper Minecraft
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Shafty_

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 10/05/2003

Recent Profile Visitors

36 profile views
 1. Salutare Hood82_, mai jos sunt dovezile unde eu te-am avertizat nu de 2 ori ci de 4-5 ori pentru ca sunt la inceput cu staff si vreau sa ma asigur inainte de a face ceva Dovada 1: https://imgur.com/Gix02PO mai jos poti vedea unde ai facut caps lock si scriai in 10 randurii dar eu am zis sa iti dau caps off avertizare Dovada 2: https://imgur.com/xTBN7BP Aici scriai in multe randurii se vede cum chat-ul este plin doar de scris de al tau si propozitii mici. Dovada 3: https://imgur.com/wpG348d O alta prelungire in care tu radeai si faceai in 5 randurii. Dovada 4: https://imgur.com/jwMDNfi PS: nu iti merge link, macar atat daca verificai.
 2. Salut TSM_Deaddly injurile de mama eu am dat 30min atat am decis eu nu este treaba ta dar pe langa asta aici sunt dovezile unde tu ma insigai la cearta ceea ce happy a si spus ca nu este voie si se pedepseste cu spam pentru incarcare chat. Dovada 1: https://imgur.com/rIR61ZP Dovada 2: https://imgur.com/80wremT Dovada 3: https://imgur.com/5za0Nfk In toate cele 3 poze se vede cum iti spuneam ''inceteaza'' sau ''incetezi'' si tu ziceai nu vreau nu ia ce se intampla ceea ce este instigare la cearta sau chiar cearta, nu ma mai acuza ca nu stiu regulamentul ca il stiu mai bine ca tine dupa cum vezi :). Have fun!
 3. Numele tău: Shafty_ . Numele reclamatului: Mariuszetul . Motivul reclamatiei: Nu pot sa il zic deoarece este un cuvant obscen. Va puteti uita in poza. Dovadă video/poză: https://imgur.com/Uz5R6Jj Descrierea incidentului: Sa mai zic ceva? Data și ora incidentului: Acum.
 4. Numele tău: Shafty_ . Numele reclamatului: MutFame . Motivul reclamatiei: ''Mai ia o pauza boss''. Dovadă video/poză: https://imgur.com/mJVFXdQ Descrierea incidentului: Nu pot sa descriu incidentul deoarece capabilul vostru administrator am zis ca abuzeaza de functie si s-a si dovedit daca asta vreti voi sa va faceti de ras serverul si comunitatea gamster nu aveti de cat cu astfel de oamenii in staff, in primul rand daca nu primesc unban m-am decis si cu serverul asta, in al doilea rand baiatu meu cam mulca superioritate nu crezi ? Daca esti Administrator nu inseamna ca esti mai smecher ok ? Daca a fii ceva wow pe un joculet din 200X inseamna ca nu ai o minte prea scipitoare eu sper sa loati de seama astia care sunteti peste el si sa luati o masura in aceasta privinta. Data și ora incidentului: Acum.
 5. Numele tău: Shafty_ . Numele reclamatului: Flavius23 . Motivul reclamatiei: Spam. Dovadă video/poză: https://imgur.com/QhwClXa Descrierea incidentului: Cica as fii facut spam ok am scris o data din cauza lagului si mi a dat direct mute, vr si eu dovada pentru avertizare unde am facut. Data și ora incidentului: acum 5min de la creearea acestui topic.
 6. Numele tău: Shafty_ Numele reclamatului: KirosJR. Motivul reclamatiei: Spam. Dovadă video/poză: https://imgur.com/arDrXki Descrierea incidentului: Am facut spam o data intradevar un spam mic si stiu ca trebuie sa fiu avertizat pentru un spam de 2 randuri nu el mi-a acordat direct mute. Data și ora incidentului: Data de azi in jur de ora 15:30-16:00
 7. Numele pe Discord: ♥Banana♥Geimar♥#4431 Motivul banului: Bug perla. Data și ora banului: 2019.04.23 . Cine ți-a dat ban?: Sosetel .
×
×
 • Create New...