Jump to content

IceFire

Helper Minecraft
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About IceFire

 • Rank
  Junior
 • Birthday 07/19/2003

Recent Profile Visitors

58 profile views
 1. * Nick-ul tău: IceFire * Propunere: Propun ca jucatorii să poată să obţină o a doua insulă. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Această propunere va aduce DOAR beneficii sectiuniilor de SkyBlock. * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Evoluţia secţiunilor respective şi a playerilor care joacă acolo. * Subserver: Sky Block Air * Alte precizări: Consider că această propunere ar stimula binedispoziţia jucătorilor, exersându-le astfel abilităţile de building, si care ar încuraja evoluţia lor. Cred că este o idee extrem de bună, care aduce doar beneficii secţiunii. Doresc să îmi exprim şi ideile pentru ca un player să poată obţine o a doua insulă. Acestuia îi va fi necesar un anumit level la prima insulă şi o anumită sumă de bani, care bineînţeles, trebuie stabilită cu multă precizie de către liderii secţiunii, pentru a putea redacta o cerere pe forum pentru "A doua insula" unde acesta îşi va prezenta insula prin câteva print screen-uri sau filmuleţ, iar staff-ul îşi poate exprima parerea despre insulă, si în cele din urmă, un manager/administrator va inchide topicul, cu "Acceptat" sau "Respins". Cât despre eventualele probleme, cum ar fi "/is warp (nume)" - jucatorul alege o singură insulă din cele 2 pe cate să-şi plaseze sign-ul. Calcularea levelului insulei - levelul poate fi calculat normal, luându-se în considerare doar prima insulă sau poate fi creeat un plugin, care necesită, după părerea mea, mai multă muncă care să calculeze level celor 2 insule. Dacă se poate, vă rog să nu-mi oferiţi explicaţii cum că această propunere ar schimba economia. Comparaţi suprafaţa celor 2 insule (100×100×2) cu suprafaţa pe care o poţi accesa pe serverele de survival, care are o economie foarte stabilă.
 2. Bună MANDICA, Da, din păcate ai meritat acel multe. Deşi în dovada prezentată de tine nu se observă cum ai făcut spam demn de a fi sancţionat, în a mea, prezentată ulterior poţi observa motivul pentru care ţi-am interzis să mai vorbeşti pe chat timp de 30 de minute. Dacă ai alte nelămuriri, te ascult cu mare plăcere! Aici ai dovada: https://imgur.com/a/VPAVgUK O seară faină!
 3. Ai aici dovada: https://imgur.com/a/RgA2xN9 O seară faină!
 4. Bună penguiiiN_, Îmi cer mii de scuze că intervin, însă am fost rugat de hamza_YT_A să postez eu dovada, doar datorită faptului că acesta are nişte probleme cu forumul. Astfel, o să îţi prezint dovada care cuprinde spam-ul pentru care ai fost sancţionat. O ai aici: https://m.imgur.com/4Qkyiut O zi bună!
 5. Bună AnToNi0, Înțeleg că ai fost și tu un membru staff și poate că e fustrant să vină un simplu donator să îți dea mute. Ei bine, asta e și trebuie să ne adaptăm noilor condiții. În dovezile pe care ți le voi prezenta ulterior, nu cred că mai poți spune că mute-ul a fost acordat degeaba. Te-am avertizat inițial și consider că trebuia să îți dau mute mai repede decât ți-am dat deja, dar m-am făcut-o, asta doar din respect pentru că ai fost un moderator și din respect pentru tot ce ai făcut tu ca staff. Cât despre Valeranq, îți mulțumesc pentru susținere. Ai aici dovezile: https://imgur.com/a/xhq7grD O zi bună!
 6. Bună IonutMod, Înţeleg că nu îţi convine deloc că ai fost sacţionat. Vreau să îţi explic că nu avem nevoie de explicaţiile tale pe chat, atât timp cât conţin cuvinte demne de sancţionat, în cazul tău. Eu nu cred ca ai auzit la şcoală astfel de termen, şi sunt sigur că aţi folosit altă denumire. Acest termen pe care l-ai folosit tu se sancţionează indiferent de context. Dacă inveţi tu la biologie despre aceşti termeni, nu înseamnă că poţi să-i foloseşti liber pe chat. Avem un regulament de respectat. Ai aici şi dovada: https://imgur.com/a/MT1jyFAp O zi bună!
 7. Bună OmeGal, Înainte de toate, vreau să îți spun că nu mi-ai scris numele corect. Încep cu mențiunea că din dovada ta nu am reușit să înțeleg nimic, dar ce mai contează .Din dovada postată ulterior, putem deduce faptul că ai fost sancționat cât se poate de corect, astfel putem observa cum ai făcut spam de 3 ori, spre deosebire de spusele tale, într-ul interval de timp destul de scurt. Nu mai am nimic de obiectat, ai dovada aici: https://imgur.com/a/xL9iOCh O seară faină!
 8. Bună BodoFin, Aș dori să încep prin a-ți aduce la cunoștință faptul că ai un model și un regulament de respectat în momentul în care decizi să redactezi o reclamație. După cum se observa foarte bine și în screenshot-ul prezentat de tine, ai fost sancționat cat de corect posibil, cu mute timp de 30 de minute. Vreau să precizez că limbajul cenzurat și cel necenzurat se sancționează in egală măsură, asta dovedind clar că nu ai avut în vedere regulamentul și doresc, dacă îmi permiți, să îl citești pentru evitarea viitoarelor posibile conflicte. Îl ai aici: Dovada o ai aici, chiar dacă nu își mai are rostul: https://imgur.com/a/NvXuUzO Ca o mică paranteză, aș dori să menționez că m-am corectat pe chat cu privire la motivul mute-ului, deși nu cred că e mare discrepanța dintre "limbaj" și "limbaj cenzurat". O seară faină!
 9. Bună 2019_ , Aș vrea să debutez prin a-ți spune că ai fost sancționat corect. În dovezile tale bineînțeles ca nu există mesajul pentru care ai primit acel mute, pe care probabil l-ai tăiat sau nu l-ai surprins în screenshot. Spre deosebire de dovada ta, a mea include respectivul mesaj cu "fegeme". Te-aș ruga, dacă poți, să trimiți întregul screenshot, needitat. Dovada o ai aici: https://imgur.com/a/ldt9N3u O seară faină!
 10. Numele tău: IceFire Numele reclamatului: FierBoy_ Motivul reclamatiei: Reclamă server samp. Dovadă video/poză: https://imgur.com/a/dbJjkaA Descrierea incidentului: FierBoy_ a făcut reclamă la un server de samp, ştiu că pare absurd şi complet neobişnuit să fie sancţionate astfel de situaţii. Este adevărat că este un server de samp, dar în regulament este precizat clar şi detaliat faptul că este interzisă reclama la servere de JOCURI, nici decum doar de minecraft. Țin să precizez că FierBoy_ a făcut inițial reclama pe chat-ul public, dar din păcate nu mai am dovada, în schimb, respectivul a menționat numele serverului și in privat ( dovada postată anterior). Aveţi regula nr. 4 : "Nu aveți voie să faceți reclamă la alte servere de jocuri, în cazul în care numiți un server în privatul altui jucător (/tell, /re, /msg, /w, sau prin "books", etc.) pentru a vă întâlni pe acel server faptă se sanctionează cu ban permanent." . Data și ora incidentului: 30/04/2019 - 21:43
 11. Scwantzer, tu ai făcut spam de 3 ori. Spre deosebire de screenshot-ul tău, in al meu se observă clar cum ai făcut spam, demn de a fi sancţionat. Ca o paranteză, mi-ai reproşat pe chat, pe minecraft, că ţi-ai cerut scuze şi că a fost o greşeală. Ţin să precizez că regulile se aplică atât pentru spam-ul (şi nu numai) făcut intenţionat, cât şi pentru cel neintenţionat. Sper că ai înţeles.
 12. Bună Scwantzer, Înţeleg ca nu îţi convine faptul că ai primit mute, şi îţi mulţumesc pentru că ai făcut această reclamaţie, pentru a clarifica lucrurile. În screenshot-ul tău nu se observă cum ai făcut spam, şi de aceea o să îţi las dovada pentru care ai fost sancţionat: https://imgur.com/a/EABceMu . O zi bună!
 13. Bună mihaaiiii! Aș vrea să iau toate cazurile în parte. * Încep cu ImSupreme-PvP. Ai observat și în dovada trimisă de tine că eu și _Ninja l-am avertizat pe respectivul să scrie într-un singur rand. Acesta a continuat și astfel l-am sancționat cu mute pentru 30 de minute. Să nu uităm ca la ora aceea, chat-ul era extrem de încărcat și astfel de spam-uri nu-și aveau locul. Ai dovada aici: https://imgur.com/a/Nvc7tVQ * În continuare, despre adelina24 pot spune doar că eu consider că merita o ora mute, și i-am dat doar 30 de minute. Ai dovada aici: https://imgur.com/a/au57rXk * Cât despre DubyoS, ți-am explicat de nenumărate rânduri că a fost o greșeala faptul că i-am dat mute, astfel a primit unmute după nici 10 secunde, se poate verifica pe /hist. Sper să înțelegi, o seară faină!
 14. * Nick-ul tău: IceFire * Propunere: Propun sacţionarea adresării cu "noob" într-o notă obsesivă. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Chat-ul ar fi mai limpede. * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : După cum am precizat mai sus, incurajeaza buna dispoziţie a playerilor. * Subserver: Global * Alte precizări: Eu joc doar pe Sky Block Air, sunt destul de activ, cunosc serverul şi playerii care-l frecventeză. Vreau să precizez că unii "jucători", dacă îi pot numi astfel, persistă în a-l spama pe respectivul cu "eşti noob", "taci noob-ule", "pleacă noob-ule" si multe altele, care nu se incadrează in "spam". Devine fustrant si tot odată deranjant, pentru mine, care sunt un simplu jucător care se ştie a fi online pe cel mai mare server de minecraft din România, să văd astfel de persoane inferioare, care nu sunt sancţionate în niciun fel. Să se ia la cunostinţă faptul că sunt mulţi mai mulţi playeri care gândesc ca mine, şi care mă întreabă cum pot dezactiva chat-ul. Astfel, doresc sacţionarea acestor playeri, care repetă OBSESIV secvenţele ulterior menţionate, care, consider eu, se vor a fi nişte uşoare jigniri, care devin deranjante, atât pentru respectivul, cât şi pentru ceilalţi jucători care sunt obligaţi, într-un fel sau altul, să citeasca asta.
 15. Bună NoQQy! Vreau să îți spun faptul că nu ai primit mute de la mine. În momentul în care ai dat tu link-ul, era un membru staff activ, cu acces la social spy, care ți-a dat ție acel mute permanent. Ca o paranteză, consider ca ai fost sancționat corect. Dacă citeai regulamentul, erai conștient că orice link, indiferent că este trimis pe chatul public sau în privat, este nepermis. Mai vreau sa subliniez și că eu nu ți-am cerut nici un link în care sa îmi demonstrezi mie că nu "merge" shop-ul , ci doar ți-am explicat clar că este un bug vizual și că îl poți accesa cu ușurință. Datorită faptului ca nu ți-am dat eu mute, nu dețin nici o dovada cu privire la incident. O seara faină!
×
×
 • Create New...