Jump to content

IceFire

Moderator Minecraft
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About IceFire

 • Rank
  Junior
 • Birthday 07/19/2003

Recent Profile Visitors

135 profile views
 1. Chiar văd rostul mai multor arene pe build battle, poate nu doar pe solo, dar în special pe solo. Dacă ar fi să menționez punctele slabe, probabil că ar face puțin lag pe server cateva arene în plus, dar sunt sigur că plusurile acestei propuneri compenseaza. Ai un de la mine azi.
 2. You did not follow the model.
 3. Sper că măcar tu ești convins că propunerea ta va fi respinsă. Ar fi un haos total daca s-ar accepta. Playerii ar folosi fly-ul tot timpul, mai ales cand nu este staff on. "Fuga" la pvp face parte din pvp-ul în sine. La ce ar mai fi bun arcul? Potiunile de speed? 100% sunt .
 4. Propunerea ta e bine gândită și da, se poate face acest lucru, așa ceva există pe unele secțiuni. Ar fi util pe toate secțiunile unde este posibil, motiveaza playerii foarte mult. Nu ar fi rau nici un top activitate. Un de la mine.
 5. Survivalul Clasic e foarte bun cum e. Nu văd rostul acestui plugin, plugin-ul actual își face bine treaba, consider că această părere este una mai mult subiectivă. Atât am de zis, ai un de la mine.
 6. Sunt de acord cu propunerea ta, parțial pot spune. Donatorii pot avea acces doar la mute. Un mute nu are cum să strice jocul unui jucător dacă acel mute este dat aiurea. Cât despre ban și kick, cred ca sunt prea op pentru cei cu VIP si asa mai departe. Deci să presupunem că ai un .
 7. Cu sau fară propunerea ta, sunt 100% sigur că consola face ce poate și că se lucrează cat se poate la ea. Deci nu văd rostul propunerii, de la mine.
 8. În primul rând, sunt contra propunerii tale, nu mi se pare normal să se sacționeze astfel de target-uri. În plus, nu prea ai cum să sacționezi așa ceva, dacă playerul știe clar că nu are voie cu target, nu o să scrie pe chat asta, nu ai cum să îți dai seama dacă ai target de la el sau nu, să zicem ca pe tine sar 6 playeri, ce faci, îi sancționezi pe toti? Poate o parte din ei au sărit pe tine la pvp random, fară un motiv anume, și îl sancționezi degeaba. Deci un de la mine.
 9. IceFire

  Propunere

  Chiar ar fi bine să prezentăm diversitate referitor la warp-urile si spawn-urile de pe server. Sunt sigur că nu doar pe această secțiune persistă această problemă. De la mine ai un , să sperăm că are cine să se ocupe.
 10. Având în vedere că în momentul aceste nu avem o echipă de builderi să construiască alt spawn, nu văd de ce să nu luăm în considerare propunerea ta. Încerc să găsesc un minus acestei propuneri, și nu reușesc. Sunt sigur că playerii nu vor avea nimic de obiectat dacă se va schimba spawn-ul. Am un pentru tine.
 11. Nu văd de ce jucătorii nu au șanse egale având în vedere sistemul actual. Da, sunt de acord să existe o gamă mai variată de construcții, mult mai variată decât acum, dar nu ca în cazul prezentat de tine, săptămânal. Un de la mine azi.
 12. Mi se pare o idee foarte bună, e clar că ar reduce scam-ul dar și toxicitatea de pe chat în caz de vreun scam. Nu cred ca /ah ar fi degeaba, /ah este destinat playerilor care vor să vândă ceva și nu știe cui sau nu găsește un cumpărător. Dacă este timp ca cineva să se ocupe de plugin, nu văd care e problema, dar se poate și fără el, nu e o urgență. Îmi place ideea, un de la mine.
 13. There has been a proposal like this some time ago and I understand that it is working on it. It's a great idea. today.
 14. Nu văd rostul propunerii, alea 10 block-uri sunt puse cu un scop acolo, făcând comparație cu sistemul de /trade actual și cel pe care ni-l prezinți tu, l-aș alege pe cel actual. Scuze, .
 15. E adevărat, mai poate fi lucrat la acest detaliu, sunt sigur că se face tot ce se poate, însă consola își face treaba bine, nu neaparat foarte bine, doar datorică faptului că uneori mai dă greș. Nu cred că asta e un capăt de lume, ai secțiune pentru cerere de unban pe forum. azi.
×
×
 • Create New...