Jump to content

ItsFreeze_

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About ItsFreeze_

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 08/06/2006

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prenumele tău: Ionut Vârsta: 13 Motivele pentru care credeți că v-ați califica pentru funcția Helper Discord: Imi place foarte mult sa ajut ceilalți jucatori, sunt activ zilnic 3-4 ore. Sunt o persoana socială, nu înjur. Sper ca voi fi acceptat
 2. Nume: ItsFreeze_ Stoc / tema: https://imgur.com/a/e0L1ylM Sfat: avatar gif Dimensiune: 150x300 Text: ItsFreeze_ Filigran (OBLIGATORIU): gamster.org Textul culorii: Nu știu, ceva care să meargă cu stocul Culori predominante: - Alte detalii: -
 3. Nume tau: ItsFreeze_ Numele reclamantului: DIMMAS Motivul reclamatiei: Hack Dovada video / poza: Descrierea incidentului: Din primele minute ale jocului, 3-4 echipe au fost eliminate. Avea zboară și killaura, și nu omoare aproape pe toți Data și ora incidentului: 4/5/2019 ora 6 (pm)
 4. Probabil ca s-a ocupat un Moderator sau un Admin de el.
 5. Pana si BoscaSamy a spus ca la aia te refereai, si ca te-am sanctionat corect!
 6. MR_Cocoboy ai dovada mai sus
 7. Nu am dat mute degeaba, dovada o aveti mai sus ^-^
 8. Salut! Dupa ce ma injurat de toti sfintii, mai aveti si tupeu sa imi faceti reclamatie si singurul lucru pe care l-am gresit este motivul care a fost ,, jignire "trebuia sa pun limba ... dovada că Sniteldepui m-a injurat: https://imgur.com/a/ZWAIbSU Multumesc!
 9. Salut! Singura chestie pe care am gresit-o este motivul care a fost ,,jignire'' trebuia sa dau limbaj dovada ca m-ai injurat https://imgur.com/a/ZWAIbSU Multumesc!
 10. Lasa vrajeala, in ss se vede clar ca ai jignit! Eu chiar nu imi mai bat capul, ti-am dat ignore dar tot cauti cearta. Chiar nu mai are rost sa imi bat capul cu toate *Cenzurat*iile pentru ca am lucruri mai bune de facut. Multumesc!
 11. Atunci pe cine ai jignit? In ss se vede ca ai jignit pe cineva Adica ai jignit-o pe Alexandra.
 12. Salut! în ss-ul de mai sus Stefan ma jigneste pe mine. Eu nu am apucat sa vad ca Alexandra a injurat deoarece exista mai exista alte persoane care se confruntau cu spam si foloseau caps. Mi-a scăpat! Alexandra ma injurat, si Stefan a spus ca ma face de ....... Într-un fel m-am jignit, și i-am dat mute 30m Dupa ce stefan nu a mai mutat, un inceput sa zica ca vrea sa jigneasca pe Alexandra, nu pe mine. Oricum, chiar daca vreau pe Alexandra sau pe mine tot a jignit. Pe Alexandra nu am vazut-o cand un jignit, dar mai erau si alti donatori care puteau ocupa de Alexandra Multumesc!
×
×
 • Create New...