Jump to content

P.I.T <3

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-2 Poor

About P.I.T <3

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 02/19/2006

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prima propunere e buna,doar ca ar fi greu cu pusul rolurilor,ar dura ceva timp pentru ca serverul este foarte activ,dar de la mine ai: Propunerea 1: Restul:
 2. O idee foarte buna!Ar mai trebui cateva update-uri pe skypvp si in plus plugin-ul e deja facut deci nu e o problema asa de mare!
 3. 1)Nu ne-ai avertizat 2)Tot ce am facut eu a fost sa ironizez si sa scriu zambete 3)Ai dat mute cu -s fara un motiv anume
 4. Numele tău: Cyborg Numele reclamatului: Skarmmy Motivul reclamatiei: Abuz mute/mute fara un motiv bun Dovadă video/poză: https://imgur.com/a/vxE640P Descrierea incidentului: Skarmmy a intrat pe server si a scris ''Salut'',apoi Chalk a scris ''nesalut'', skarmmy a scris sa lasam atitudinea,apoi am scris ''LaSa AtItUdINeA'' si a dat mute pe -s si mie si lui Chalk,fara sa ne avertizeze. Data și ora incidentului: 16:14
 5. Salut! Vreau sa-ti spun cateva lucruri: 1)Eu doar am spus ca conturile seamana 2)Nu v-am dat ignore,intrasem in meci si in momentul in care ati scris voi pe /helpop am dat /hub si am vorbit cu voi 3)Nu am spus ca pe unul foloseste hack si injura,doar am zis ca s-ar putea sa joace si pe celalalt cont Nu stiu ce sa zic de aceasta reclamatie,multe chestii scoase de nicaieri O zi buna!
×
×
 • Create New...