Jump to content

Lzsse

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lzsse

 • Rank
  Newbie
 1. * Nick-ul tău: Lzsse * Propunere: sa se faca un anumit sistem de protectie Ex /rg create - sa pui stapanire pe un anumit teritoriu, dimensiunea se ia dupa level anumit care sa se faca prin activitate /rg add - adauga pe cineva in protectie /rg kick -scoti pe cineva din protectie /rg info - date despre protectie /rg claim - un cadou zilnic /rg pvp on/off Sa se modifice kitul de /start in iteme de piele Economia sa fie mai scazuta Sa se scoata protectiile de emerald,deja sunt trash, le castigi prea repede la "cine scrie primul". Asa cu level ar fi mai interesant,parerea mea * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :foarte tare fiindca se folosesc sisteme vechi, de ce sa nu trecem la ceva nou? * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : am precizat mai sus * Subserver: survival * Alte precizări: daca nu ai citit, de ce votezi? Mai intai sa stii despre ce scriu, si apoi sa votezi, sunt multi care influenteaza printr-un contra doar ca sa aiba un post in plus. Unii vor sa putrezeasca in vechime pentru ca nu se gandesc ca prin munca si adaptare la ceva nou, se primeste ce vrei,insa multi nu se prind de ideea aceasta Atat am de spus, daca o sa-mi aduc aminte despre alt ceva voi da edit. Toate cele bune
 2. 50/50 am vazut hero care nu se ocupau deloc am avea nevoie dar cine sa se ocupe de fiecare?
 3. Lzsse

  Sugestie chat

  De ce sa nu fim in pas cu celelalte servere internationale, mai intra pe alte servere si vezi cum sunt sistemele.
 4. Lzsse

  Sugestie chat

  Nick-ul tău: Lzsse * Propunere: Sa arate cand scrii deasupra capului, fiindca sunt foarte multi spammeri, si se ingreuneaza chat-ul si te simti jenant cand rotesti chatu ca sa citesti * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : DEsigur * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Micsoreaza ingreunarea chat-ului * Subserver: Global * Alte precizări:
 5. text-ul de la Alex este foarte ezzz.. crash effect,trash. las-o cu aroganta, iti da sfaturi, parerea sa si din parerile altora poti invata alt ceva. parerea mea despre avatare e una bwna, kw *daca ala e avataru tau cu Vip, e naspa, text pe soft light si drop shadow.
 6. Nume: Alexandru Prenume:Bejan Vârstă: 14 ani Județ/Oraș: Timișoara Hobby-uri: Fotbal,Gaming și cross. Ocupație: Școala gimnazială,Școala Sportivă De unde ai auzit de Gamster.Org? Știu de această comunitate de foarte mult timp, tot timpul am trăit într-o minciună, mințit de fondatorii altor comunități care sunt un procentaj din jucatorii zilnici de pe Minecraft. Contact:Lzsse#6803 discord steam injector Ce îți place la comunitatea Gamster.Org?: Membrii acesteia deoarece mi se par serioși, însă cu timpul voi afla adevărata față a acesteia.
×
×
 • Create New...