Jump to content

꧁GeorgeJ꧂

Admin Minecraft
 • Content Count

  255
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

꧁GeorgeJ꧂ last won the day on October 14

꧁GeorgeJ꧂ had the most liked content!

Community Reputation

113 Expert

About ꧁GeorgeJ꧂

 • Rank
  Loyal
 • Birthday 01/10/2004

Recent Profile Visitors

777 profile views
 1. ꧁GeorgeJ꧂

  Idee

  Pentru acest lucru trebuie schimbat complet pluginul si nu are rost deoarece curand se va adauga update cu stelute care automat vine cu un leaderbords si statisticile tale!
 2. Am schimbat stock : https://imgur.com/4d4t2ao (Daca deja ati inceput cu prima dupa ce o terminati o puteti da aici sa o vad multumesc de intelegere!)
 3. Multumim! (Sincer iti zic este eficient mai ajutat foarte mult!)
 4. Nume: GeorgeJ Stock/tema: https://imgur.com/cAq7JhV Tip: GIF Dimensiune: cat pentru forum Text: Helper Comunity / Admin BedWars / Moderator Forum (toate 3 pozitionate bine ) Culoare text: Sa fie potrivita cu stock Watermark: Gamster.org Culori predominante: sa se potriveasca cu stock Alte detalii: Doresc sa fie un GIF foarte fain si doresc sa fie depusa munca pentru acest avatar! (Salutare la toti designerii!)
 5. Salut Ioan! Mă bucur că dorești să ajungi Helper Discord! -Nu te vad activ pe voice , mai des pe chat. -Nu vad sa avertizezi membrii sau sa îi ajuți. -Nu vad sa ne ajuți când cineva încalcă regulament. -Ai un comportament bun Din păcate votul meu este Succes!
 6. Salut Robert! Ma bucur că dorești să ne ajuți comunitatea! -Te vad activ pe chat , deloc pe voice. -Nu avertizezi staff discord când cineva încalcă regulament. -Nu te vad să ajuți sau sa avertizezi membrii. -Ai un comportament bun. Din păcate votul meu este Succes
 7. Acest lucru nu este un Bug sau o problema așa au dorit manageri secțiuni sa nu mai existe "cumpără mai mult"! Dacă dorești poți face o propunere!
 8. Încă se lucrează la anticheat dar este mai îmbunătățit în prezent și rar se întâmplă să greșească.
 9. Aceasta problema a fost rezolvată!
 10. Probabil a fost lag de la server sau chiar de la tine oricum de curând nu s-au mai întâmplat aceste lucruri probabil acest Bug daca a existat este deja reparat!!
 11. Aici este secțiunea "Bug-uri și probleme"! Pt recuperare parola poftim aici https://www.gamster.org/forums/forum/136-recover-password/
 12. Staff nu răspunde de itemele/chestiile pierdute mai ales că este responsabilitatea ta sa nu îti pui parola simpla sau aceiași parola de le alte comunități!
 13. Pentru inceput te anunț că există un model și despre acest "Bug" acesta este doar anticheat încă se lucrează la el!
×
×
 • Create New...