Jump to content

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!


TheViper

Admin Minecraft
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

2 Followers

About TheViper

 • Rank
  Junior

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut Cooolzer! Inteleg ca esti suparat si ca vrei mai multe informatii despre modul in care ai fost banat. Mai jos gasesti dovezile care ma fac sa cred ca esti vinovat: 1) 2) 1) Daca pui viteza video-ului la 0.25 la minutul 0:14 se poate observa cum prinzi un hit de la 4 blocuri; Tot asa si la minutul 1:25 se vede ca dai 1 hit de la 4 blocuri, iar la 1:28 la fel; 2) Din nou la minutul 0:04 se observa cum dai un hit de la 4 blocuri; La minutul 0:35 amandoi sunteti impinsi in spate si tu tot ii prinzi un hit lui Bupi_; La minutul 0:43 se observa cum Bupi_ este in fata ta si dai hit in cel din spatele lui, TheFireWolfPRO si la 0:51 aceeasi poveste, se vede si mai clar reach-ul. La minutul 0:48 din nou hit dat de la 4 blocuri chiar + ; La minutul 0:52 alt hit de la 4 blocuri; La 0:52 undita nici nu apuca sa il atinga si el primeste hit. Daca ai si alte nelamuriri te rog frumos sa imi raspunzi in acest topic. Multumesc!
 2. Reclamatul are deja un ban activ. Totusi, multumim de reclamatie!
 3. Atentie! Fără dovadă video sau poză reclamația va fi inchisă fară verdict. Trebuie să descrieţi incidentul cât mai amănunțit posibil, nu uitaţi că trebuie să ințelegem toţi. Imaginile/pozele/screenurile decupate/editate/modificate nu sunt luate in considerare. Este obligatoriu sa selectati ca prefix sectiunea unde ati fost banati (sau unde s-a intamplat incidentul). Succes! + Daca nu selectezi ca prefix sectiune unde s-a intamplat totul, nu avem cum sa ghicim unde a fost. + Ca un cheater sau un player sa primeasca ban pentru hack este necesar sa ai dovada. Nu spune nimeni ca nu zici adevarul, dar trebuie sa ai o dovada care sa ateste asta.
×
×
 • Create New...