Jump to content

Skipport

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Skipport

 • Rank
  Junior
 • Birthday 03/28/2009

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick : SkipportVarsta : 10 ani, stiu micut dar stiu multe.Discord : \|/ Alexandru /|\#7913De cand lucrezi in PS? : Nu de mult, am vrut sa incerc si eu si cam stiu sa pun background la o imagine, sa pun text/blur si cam atat dar sper ca la voi sa invat si sa inteleg mai multe.De ce doresti sa inveti la scoala noastra? : Mi se pare tare aceasta scoala si poate voi deveni un Designer, poate dar imi doresc sa fac lucrari blana bomba :D.Pe ce tipuri de lucrari vrei sa te focusezi? (Semnaturi C4D, Avatare, Logo-uri, Bannere etc.) : Avatare.Alte mentiuni : Sper sa am o sansa pentru a invata la scoala dumneavoastra si sper sa ma acceptati.
 2. Se poate intampla cand un player foloseste hack (intentionat) si i-a ban si face cv cu photoshop cica sa nu aiba hack si dupa 1 luna sa iti faca reclamatie si respectivul staff/donator sa i-a remove/warn/stergere a comenzii.
 3. Mai sus vezi niste motive.
 4. Poti da /hub sau sa iesi de pe server + Am vazut ca cu asta poti sa grifezi niste servere adica daca au acces la /server te poti duce la ei pe cont si iti zice sa te loghezi tu scrii /server [sectiune] si ii spargi contu. Deci useless.
 5. Nu stiu acel minigame si nu am auzit vreodata de el, + puteai sa specifici ce trebuie sa faci in el.
 6. Am facut si eu o propunere unde primesti tokens pt winstreak, si cred ca ar fi buna daca ar fi gen la leaderboards cine are mai multe winuri, primeste atatea tokens.
 7. Ai mai facut odata si ai mai multe motive sus.
 8. Dar in schimb sa dai click cu cheia pe chest si deodata se deschide, dureaza foarteee mult pana se termina si e cam enervant mai ales cand ai multe voturi.
 9. Sunt foarte multe persoane care stau pe canalele de muzica si asteapta o muzica care le plac, si ar fi mai bine daca ar fi mai multi boti si mai multe canale de muzica.
 10. S-ar abuza prea mult, s-ar multiplica kiturile, ar fi tot chatul plin cu "[player] a fost banat de [admin] pentru motivul "abuz gamemode" si ar pune 1000 de blockuri de diamant pe insula lor si etc. Nu stiu de ce ai facut propunerea asta.
 11. Groapa aia a fost facuta sa scapi de la pvp, sa zicem ca ai armura stricata sau ai jumate de viata tu vei vrea sa scapi dar daca propunerea ta reuseste nu vei mai scapa si vei muri.
 12. Sunt multe hackuri care au un fel de fly-bypass sau killaura-bypass si nu cred ca e folositor mai ales daca ar fi sa te intrebe Ai hack? Apasa da sau nu, si hackerii cum vor sa joace mai mult pe server cu hack vor alege nu, deci de la mine ai un contra.
 13. Lag + Usureaza munca + Nu ar mai fi asa de interesant sa joci din placere doar pentru minioni si daca nu ma insel nu cred ca sunt minioni pe skyblock.
 14. Skipport

  Propunere

  Nu stiu cum arata dar din cele spuse din sus, ar fi bine.
 15. Sa zicem ca nu ai materialele necesare pentru a face un villager din zombie villager si e greu sa se spawneze un zombie villager la tine pe insula, in schimb asta e mai buna.
×
×
 • Create New...