Jump to content

Aristocrat

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Aristocrat

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 04/21/2000
 1. Numele Jocului : Age Of Empires II DE (2019 Remaster) Descriere : Age Of Empires II : The Age of the Kings (Data lansarii jocului original este 1999, 30 Septembrie) este un joc de strategie in timp real dezvoltat de Ensemble Studios si publicat de Microsoft. Jocul se bazeaza pe marile evenimente din epoca medievala. Jocul avusese si un pachet suplimentar in limba engleza Numita (AoE II : The Conqueror Expansion) The Age Of The Kings se concentreaza pe construirea unei baze si a unei armate , si adunarea resurselor in scopul de a infrange oponenti. Interactiunea naiva dintre unitati inamice este precum cea din piatra-hartie-foarfeca adica unele tipuri de trupe pot distruge usor alte trupe. Sunt 5 Campanii istorice in acest joc. Castiga jucatorul care cucereste militar celelalte cetati ale jucatorilor. Jocul este valabil atat multi-player cat si Campaign (Solo) / Co-op. Data Lansari : 1999, 30 Septembrie Poveste : Înainte de finalizarea Age of Empires , studiourile Ensemble au semnat un contract cu Microsoft pentru o continuare. Echipa de design a ales să stabilească Epoca Regilor în Evul Mediu ca o progresie logică din epoca antică a Age of Empires . Echipa de design a fost conștientă de încercarea de a capta atracția largă a primului joc, fără a face designul jocului prea asemănător. Cu toate acestea, au încercat să apeleze la vastul demografic care a jucat Age of Empires . Echipa de proiectare Age of Kings intenționa să finalizeze jocul în decurs de un an, folosind codul original și reutilizând motorul de joc Genie . Câteva luni în acest proces au descoperit că nu ar fi capabili să finalizeze un joc de calitatea pe care o căutau în acel moment. Ensemble Studios a informat Microsoft că vor avea nevoie de încă un an și mai degrabă au creat Age of Empires: The Rise of Rome , un pachet de expansiune dezvoltat ușor de Age of Empires , ca un compromis care ar putea fi lansat pentru Crăciun 1998. Au fost angajați în programări suplimentare, artiști și designeri. Pentru a depăși o altă obiecție semnificativă față de Age of Empires - cea de a găsi calea - echipa a redesenat complet sistemul de mișcare al motorului de joc Trailer : Primul Trailer Este de acum 12 Ani. Primul trailer publicat despre AoE 2 : Al Doilea Trailer Publicat in 2019 , Remastered :
 2. Am fost Gold de la sezon-ul 1 pana la sezon-ul 4 , si de atunci sunt un hardstuck diamond player. pentru ca joc doar un campion.
 3. Top lane Cho'Gath este rolul meu preferat. Am jucat Cho'Gath din sezonul 1 pana acum si pot sa confirm ca este un campion mai putin mobil, dar lane faceng domina in majoritatea meciurilor.
 4. Top : Irelia , Este un campion prea puternic , putin unbalanced. Si daca te stii juca, Irelia, este un easy climb pana in platina Mid : Zed. Este un assassin usor de jucat cu mecanica mai grea si este interesant de jucat Bot / ADC : Twitch. Odata ce ajung la 3 iteme de attack speed pot omora pe oricine Bot / Support : Thresh. Mecanica este foarte interesanta si este placut de jucat.
×
×
 • Create New...