Jump to content

Thywen

VIP
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Thywen

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Numele tău: Thywen Numele reclamatului: zTwins Motivul reclamatiei: Mi-a dat mute 1 ora fara sa zic nimic. Dovadă video/poză: https://imgur.com/a/RhWeoiL Descrierea incidentului: A intrat pe server, mi-a dat mute, a iesit. Data și ora incidentului: 19/09/2019 around 21:25 Doresc stergerea acestui mute din /hist dupa raspunsul de la un staff la reclamatie, multumesc.
 2. Tu esti 100% ca nu este din cauza serverului. Eu sunt 100% ca este din cauza serverului. 1 la 1, ce facem ? Asteptam decizia unui staff, hai sa nu mai facem conversatie, bafta.
 3. Am bind de la LabyMod pe /spawn. ( Să îmi zici dacă vrei să îți filmez să vezi ) Și la partea cu slow motion se mai întâmplă de la server ( trebuie să cunoaștem faptul că serverul nu este deloc configurat și bine făcut pentru pvp ), am video-uri când oamenii nu se mișcau de loc din cauza la ping și primeau knockback-ul după 10 secunde. Have a great day !
 4. La prima deoarece sunt foarte multe persoane care își petrec timpul pe discord iar adăugarea unei asemenea idei ar mării activitatea și ar distra jucătorii. Iar Contra la cele de mai jos, ar fii prea haotic.
 5. * Nick-ul tău: Thywen * Propunere: Adăugarea pluginului de team-uri pe secțiune, acesta este pluginul de factions configurat doar pentru echipe, /f create, /f ally, (Să nu putem să dăm /f claim sau alte comenzi de factions ce nu ține de teaming. ), dar dacă am putea să creăm facțiuni am putea să facem legătură dintre echipe mult mai bună, să avem chatul clanului ( facțiunii ) să avem chatul aliaților din facțiune, să avem avem acces la /f who, /f tag, /f join, /f list, /f ban, /f unban, /f banlist, /f leave, /f invite, /f kick, /f mod, /f coleader, /f leader, /f chat (ally/faction/public), /f perms, /f. Și foarte important, pentru că așa nu ne-am mai putea lovii între noi și nici cei din echipele aliate și am putea observa mai ușor cine este inamic și pe cine trebuie să dăm. Să nu dați CONTRA pe motiv că este prea greu de făcut deoarece tot ce am zis deja există în plugin, trebuie doar modificat să nu avem acces la celelalte comenzi înafară de cele spuse mai sus. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Păi având în vedere că în ultimele 2-3 luni am avut parte de nici măcar un eveniment, retragerea lui Nucklo și așteptarea unui nou manager după care un nou manager care nu putea să facă toate lucrurile de o data pentru că până la urmă toți suntem oameni, iar adăugarea acestui plugin ar fii foarte bun si distractiv.( am vorbit cu foarte multă lume și este deacord și cam toți jucătorii după kitpvp doresc asta, printre multe alte lucruri, ceva nou și inovator). * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pe secțiunea kitpvp, dacă petreceți puțin timp ( câteva zile ) puteți observa că există team-uri și există multe war-uri și lupte între echipe, iar adăugarea acestui plugin ar ajuta foarte mult la administrarea luptelor și a echipelor. * Subserver: KitPvP * Alte precizări: Mulțumesc și sper să fie adăugat deoarece nu mai este nimic nou pe kitpvp și nu a mai fost de luni întregi.
 6. Multumesc foarte mult, dar crezi ca ai putea sa scoti frunzele acelea si sa adaugi un border alb ? dar sa nu schimbi nimic la text ca e forta <3, VIP daca poate sa fie cu 1 cm mai mare gen daca ala e font size 12, dupa sa fie 14.
 7. Nume: Thywen Stock/tema: https://imgur.com/a/MR1ZniA Tip: Avatar Dimensiune: Sa o pot pune la profil ( dimensiunea sa semene cu cea pe care o am acum la profil ) Text: Thywen ( VIP sa fie mai jos de thywen lafel ca imi poza pe care o am acum, si gamster la fel sus) Culoare text: Sa se potriveasca cu poza Watermark: Gamster Culori predominante: Sa se potriveasca cu poza Alte detalii: Multumesc.
 8. Ai gresit sectiunea, daca ai o problema o poti scrie aici.
 9. Da, am venit sa dau pe tine de cateva ori, daca este considerat target bine. Imi asum. Bafta.
 10. Cred că un asemenea job ar fii destul de interesant și interactiv pentru jucătorii noi și poate și pentru cei care nu sunt noi.
 11. Numele tău: Thywen Numele reclamatului: hackpcc Motivul reclamatiei: hack Dovadă video/poză: Descrierea incidentului: hack Data și ora incidentului: 09/09/2019
 12. Numele tău: Thywen Numele reclamatului: UVLBpn Motivul reclamatiei: Anti knockback Dovadă video/poză: https://youtu.be/X4329vdLElk Descrierea incidentului: joaca cu hack Data și ora incidentului: last day of summer
 13. Numele tău: Thywen Numele reclamatului: ZQFR, zGreen, warp, VinnieTheCrazy, VacuolateBeef24, twe, TrayzeOriginal, TitanGel_Pro, Taticu13213, superman35, SGxAlexPM, Screnchy492, polka, NU_SUNT_IEDUU, NoU29x2, Merriecedes, Ipod, gome205, GiraffeGang, egwarsgg123456, EenPotjeMetJam, bobenta, bitchLOL, bczregedit2, Bastoun14_V2, Assasyn666, AinelKhocauqueau, 20055002. Motivul reclamatiei: Diferite hack-uri, avem de toate, reach, kill aura, speed, autoclicker, mouse tweaks, etc Dovadă video/poză: Aveti spoilere ca sa nu incurcati videoclipurile. Descrierea incidentului: Astazi am filmat 28 de hackeri, I-am pus pe toti intr-o reclamatie ca sa nu mai 'spamez cu reclamatii'. Data și ora incidentului: 09/09/2019 last day of summer :(((
 14. Multumesc foarte mult, cer T/C.
×
×
 • Create New...