Jump to content

Thywen

Members
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Thywen

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

377 profile views
 1. Thywen

  Cerere unban

  'Nu esti banat' dar sunt banat, https://imgur.com/a/SgfyNAv
 2. Thywen

  Cerere unban

  Numele pe Discord: Thywen#7601 Motivul banului: Am dat tag @everyone Data și ora banului: Au trecut aproximativ 3 saptamani de atunci. Cine ți-a dat ban?: Nu stiu. La raspunderea acestui topic as dorii sa stiu la ce interval as putea sa mai fac o cerere, dupa cat timp sa revin cu o alta cerere in caz ca aceasta va fii respinsa deoarece stiu ca am gresit si cer o a doua sansa, multumesc.
 3. Thywen

  Cerere unban

  Numele pe Discord: Thywen #7601 Motivul banului: am dat tag @everyone Data și ora banului: Acum o saptamana si jumate. Cine ți-a dat ban?: Nu stiu.
 4. Atat timp cat nu depaseste mai mult de 12 CPS este bine deoarece majoritatea persoanelor nu poate ajunge la aceasta suma de cps sau mai sus iar dupa ar fii un avantaj prea mare celor care s-au antrenat si pot face mai multe cps.
 5. Salut Reddakh, ti-am acordat mute deoarece te-am avertizat de 2 ori si tu ai continuat. https://imgur.com/a/vzAlhHk Scuze ca sunt duplicate imaginile.
 6. Multumesc foarte frumos iSh0ck de semnatura. Am ales, cer T/C.
 7. Nume: Thywen Stock/tema: https://imgur.com/QrZthBG Tip: Semnatura Dimensiune: Sa fie dimensiunea imaginii. ( sa nu fie distortionata ! ) Text: Helper si VIP ( fara 'si' ) Culoare text: sa se potriveasca cu poza Watermark: Gamster Culori predominante: Sa se potriveasca cu poza. Alte detalii: Multumesc.
 8. Thywen

  KitPvP Rip

  Salut Sk3t0x, uite aici motivul pentru care ti-am dat mute. https://imgur.com/a/8QJIpT6
 9. I responded to your friend too, you were using cheats like velocity. Have a nice day !
 10. Thywen

  KitPvP false ban

  You were teaming with a hacker, someone who used velocity, have a great day !
 11. 0:00-1:47 _xShowIch hacking.-----| | 1:47-2:18 MyrexDzn hacking.-----| All of this happened in the same 5 minutes. | 2:50-3:19 Complice hacking.------|
 12. * Nick-ul tău: Thywen * Propunere: Adăugarea pluginului de team-uri pe secțiune, acesta este pluginul de factions configurat doar pentru echipe, /f create, /f ally, (Să nu putem să dăm /f claim sau alte comenzi de factions ce nu ține de teaming. ), dar dacă am putea să creăm facțiuni am putea să facem legătură dintre echipe mult mai bună, să avem chatul clanului ( facțiunii ) să avem chatul aliaților din facțiune, să avem avem acces la /f who, /f tag, /f join, /f list, /f ban, /f unban, /f banlist, /f leave, /f invite, /f kick, /f mod, /f coleader, /f leader, /f chat (ally/faction/public), /f perms, /f. Și foarte important, pentru că așa nu ne-am mai putea lovii între noi și nici cei din echipele aliate și am putea observa mai ușor cine este inamic și pe cine trebuie să dăm. Să nu dați CONTRA pe motiv că este prea greu de făcut deoarece tot ce am zis deja există în plugin, trebuie doar modificat să nu avem acces la celelalte comenzi înafară de cele spuse mai sus. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Păi având în vedere că în ultimele 2-3 luni am avut parte de nici măcar un eveniment, retragerea lui Nucklo și așteptarea unui nou manager după care un nou manager care nu putea să facă toate lucrurile de o data pentru că până la urmă toți suntem oameni, iar adăugarea acestui plugin ar fii foarte bun si distractiv.( am vorbit cu foarte multă lume și este deacord și cam toți jucătorii după kitpvp doresc asta, printre multe alte lucruri, ceva nou și inovator). * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pe secțiunea kitpvp, dacă petreceți puțin timp ( câteva zile ) puteți observa că există team-uri și există multe war-uri și lupte între echipe, iar adăugarea acestui plugin ar ajuta foarte mult la administrarea luptelor și a echipelor. * Subserver: KitPvP * Alte precizări: Mulțumesc și sper să fie adăugat deoarece nu mai este nimic nou pe kitpvp și nu a mai fost de luni întregi.
 13. Numele tău: Zirakith Numele reclamatului: Italianul Motivul reclamatiei: Am primit ban degeaba Dovadă video/poză: https://imgur.com/a/caJb1u2 Descrierea incidentului: Intru pe server si ma trezesc cu ban 17 ore 1/2. Data și ora incidentului: cand am facut postul
 14. Numele tău: Zirakith Numele reclamatului: LowKid_ Motivul reclamatiei: Imi dau target de peste 3 zile ! Dovadă video/poză: Descrierea incidentului: Target in continuu, nu pot sa ma joc, va rog faceti ceva, oricum au si hack Data și ora incidentului: cand am facut postul
×
×
 • Create New...