Jump to content

Shrylin

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Shrylin

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 06/04/2001

Recent Profile Visitors

30 profile views
 1. Prenumele tău:David Vârsta:18 ID Discord:justsapphire#5590 Motivele pentru care credeți că v-ați califica pentru funcția de Helper Discord:Sunt o persoana sociabila cu un simt al umorului dezvoltat ce raporteaza jucatorii care incalca regulamentul atat in joc cat si pe serverul de discord , careia ii place sa ajute jucatorii/membrii comunitatii in egala masura iar daca la unele intrebari legate de server/site/forum etc. nu ma descurc , cer ajutorul unei persoane cu mai multe cunostinte fata de mine.Sunt activ zilnic pe chat insa pe voice nu deoarece timiditatea este unul din defectele mele iar timpul nu ma prea ajuta dar se pot schimba chestiile acestea.
 2. Prima propunere mi se pare folositoare deoarece nu ar strica putina competitie si pe discord. A doua propunere mi se pare ok , ar fi bun si un sistem de gambling cu o moneda de schimb care s-ar lega de prima propunere (la fiecare nivel sa primesti o anumita suma de banuti cu care sa te joci). A 3 a propunere mi se pare nefolositoare, nu vad de ce am avea nevoie de pikabot. Propunerea 1: Propunerea 2: Propunerea 3:
 3. Prenumele tău: David Vârsta: 18 ID Discord: justsapphire#5590 Motivele pentru care credeți că v-ați califica pentru funcția de Helper Discord: Unul dintre motivele pentru care m-aș califica pentru gradul de helper discord este că seriozitatea face parte din numeroasele calități pe care le am și sunt de părere că se combină în mare parte și cu munca în echipă,sinceritatea și responsabilitatea , lucruri necesare pentru a oferi un mediu plăcut jucătorilor ce ne sunt alaturi sau celor ce ni se vor alătura pe viitor.
×
×
 • Create New...