Jump to content

Kozak28

Administrator mc.gamster.org
 • Content Count

  2,914
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Kozak28 last won the day on September 1

Kozak28 had the most liked content!

Community Reputation

91 Good

About Kozak28

 • Rank
  Tot ce putem hotărî e ce facem cu timpul ce ne este dat.
 • Birthday 06/05/2002

Recent Profile Visitors

4,223 profile views
 1. poti smai dai te rog admin 

 2. Kozak28

  Prison Reclamatie

  Dovezi insuficiente.
 3. Ai fost sanctionat corect. Atitudinea ta față de jucatori si membrii staff este una toxica, astfel vei fi sanctionat cu ban in hub.
 4. Stafful Assassins a decis să organizeze evenimente zilnice pentru voi cu scopul de a vă dezvolta abilitățile în luptă, si deconcentrarea din zona dumneavoastră de confort pentru a participa la evenimentele oferite, jocuri strategice si unice, și să râmâneți mereu cu o impresie plăcută. !!Aceste evenimente sunt destinate anumitor zile din săptămână. Luni--> Event de tip PARKOUR: Locul 1 x45AssassinsOPMoney x5GoldenAppleOP x3Potions(Strength,Speed) Locul 2 x30AssassinsOPMoney x3GoldenAppleOP x2Potions(Strength,Speed) Locul 3 x15AssassinsOPMoney x1GoldenAppleOP x2Potions(Strength,Speed) Marți--> Event de tip MAZE: Locul 1 x45AssassinsOPMoney x5GoldenAppleOP x3Potions(Strength,Speed) Locul 2 x30AssassinsOPMoney x3GoldenAppleOP x2Potions(Strength,Speed) Locul 3 x15AssassinsOPMoney x1GoldenAppleOP x2Potions(Strength,Speed) Miercuri--> Event de tip FIND THE HEAD: Locul 1 x30AssassinsOPMoney x5GoldenAppleOP x3Potions(Strength,Speed) Locul 2 x20AssassinsOPMoney x3GoldenAppleOP x2Potions(Strength,Speed) Locul 3 x10AssassinsOPMoney x1GoldenAppleOP x2Potions(Strength,Speed) Sâmbătă--> Event de tip SUMO (Inscrierile se realizeaza pe discord la Levu#2137 sau pe sectiune la Liviu1010) Locul 1 x1 Full Armor ProtectionVI x64AssassinsOPMoney x3Potions(Strength,Speed) x1TROFEU Locul 2 x32AssassinsOPMoney x5GoldenAppleOP x3Potions(Strength,Speed) Locul 3 x16AssassinsOPMoney x5GldenAppleOP x3Potions(Strength,Speed) Duminică--> Event de tip 1VS1 (Inscrierile se realizeaza pe discord la Levu#2137 sau pe sectiune Liviu1010) Locul 1 x1 Full Armor ProtectionVI x64AssassinsOPMoney x3Potions(Strength,Speed) x1TROFEU Locul 2 x32AssassinsOPMoney x5GoldenAppleOP x3Potions(Strength,Speed) Locul 3 x16AssassinsOPMoney x5GldenAppleOP x3Potions(Strength,Speed) NOTA: Dupa fiecare eveniment urmeaza un eveniment de tip GIVE-ALL !! REGULAMENT !! Jucătorii care dețin grade (Hero, Ultra, Legend, VIP, Supreme, Elite) și folosesc comenzi pentru a beneficia de un avantaj față de restul jucătorilor vor fi sancționati cu interzicerea accesului pe sectiune timp de 12h, și accesul pierdut la comanda pe care au folosit-o. Este interzis participarea cu obiecte personale, jucătorii depistați le vor fi confiscate și descalificați automat. Ora evenimentelor din desfasurator este 20:00 NOTĂ: Evenimentele pot fi anulate dacă a intervenit probleme organizatorice, sau probleme personale a organizatorilor.
 5. Este permis sa foloseasca gamemode1/gamemode3/fly/god atata timp cat nu intervine asupra jucatorilor. Reclamatului i-a fost atrasa atentia.
 6. * Nick-ul tău: * Propunere: * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : * Subserver: * Alte precizări: * Titlul propunerii trebuie să fie " Propunere Sectiune " - EXEMPLU: Propunere GTA, Propunere SkyPvP, Propunere Global * NU aveți voie să dați up aiurea la propuneri - warn 10% * NU aveți voie sa dați reply la propuneri fără să argumentați alegerea făcută - warn 10% * NU aveți voie sa postați o propunere sau să dați un reply care conține un limbaj vulgar - warn 20% * Dacă propunerea nu respectă modelul de postare nu va fi luată in considerare + T/C
 7. Daca ati gasit o problema sau un bug pe serverul de minecraft, va rugam sa postati in aceasta sectiune dupa modelul urmator: Nume: Sectiune: Problema: Poze/Video: Alte detalii:
 8. ARHIVA DESIGN
 9. Kozak28

  Csf domnu

  Ai de respectat un model.
 10. Dovezi insuficente. Reclamatul in clauza nu va fi sanctionat din lipsa de dovezi concludente care sa ateste posibila incalcare a regulamentului membrilor staff.
 11. „Avocatul poporului loveste din nou,”.
×
×
 • Create New...