Jump to content

I_am_WizKid

Manager Minecraft
 • Content Count

  569
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

I_am_WizKid last won the day on February 7

I_am_WizKid had the most liked content!

Community Reputation

88 Good

7 Followers

About I_am_WizKid

 • Rank
  Guardian

Recent Profile Visitors

1,147 profile views
 1. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, numele respectiv nu este considerat indecent. Topic Closed.
 2. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, jucatorul a fost sanctionat, multumim de sesizare. Topic Closed.
 3. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, jucatorul a fost sanctionat, multumim de sesizare. Topic Closed
 4. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, jucatorul a fost sanctionat, multumim de sesizare. Topic Closed
 5. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, jucatorul a fost sanctionat, multumim de sesizare. Topic Closed.
 6. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, am analizat dovada prezentata de catre Bakameo si am ajuns la concluzia ca ai fost sanctionat gresit, Bakameo a primit o mustrare. Ne pare rau pentru timpul pierdut si pentru inconvenienta avuta. Topic Closed.
 7. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. Cand am vorbit cu tine si ti-am cerut dovada unde ai vorbit cu Vlad nu ai dorit sa mi-o dai, mi-a dat-o prietenul tau. In al doilea rand, am discutat si eu cu Vlad si am ajuns la concluzia ca trebuie sa se gaseasca alta modalitate pentru asta avand in vedere greselile care se pot face cand cineva isi schimba numele in felul in care ti l-ai schimbat si tu. Consider ca aceasta reclamatie este facuta doar cu scopul de a vana, daca chiar voiai sa rezolvam problema puteam vorbi pe discord si nu era
 8. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra, In al doilea rand, jucatorul a fost sanctionat, multumim de sesizare. Topic Closed.
 9. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, jucatorul a fost sanctionat, multumim de sesizare. Topic Closed.
 10. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, jucatorul a fost sanctionat, multumim de sesizare. Topic Closed.
 11. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, am analizat dovezile prezentate de catre moderatorul claudiumemu_ si am ajuns la concluzia ca aveai hack, deoarece nu aveai cum sa "stii" cand el se punea in spatele tau avand in vedere ca el era pe vanish. Topic Closed.
 12. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea nostra. In al doilea rand, din dovezile tale se vede clar ca staff-ul ti-a explicat sa iti schimbi numele pentru ca nu ai voie cu acel nume si ca sa iti explic si eu, numele poate fii schimbat atat timp cat daca scrii primele 2-3 litere si dai tab sa se completeze numele ceea ce la tine nu se poate. Iar pentru ce a zis HeroStrike este perfect normal deoarece tu nu doreai sa cooperezi cu staff-ul, dar in acelasi timp pot sa te baneze pana cand ramaneai fara accesul la comanda /nick. Topic Closed.
 13. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, din dovezile prezentate de catre moderatorul WellCrafter si din hist-ul pe care il ai pe server, durata banului este una potrivita si stai clam si ceilalti jucatori au fost sanctionat pe masura. Topic Closed.
 14. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, ai de respectat un model pentru ca cererea ta sa fie luata in considerare, dar s-a ocupat cineva de acele key-uri. Topic Closed.
 15. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, acuzatile pe care le faci trebuie sa aibe si niste dovezi pentru a fi luate in considerare. Topic Closed.
×
×
 • Create New...