Jump to content

I_am_WizKid

Manager Minecraft
 • Content Count

  355
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

I_am_WizKid last won the day on January 4

I_am_WizKid had the most liked content!

Community Reputation

52 Good

6 Followers

About I_am_WizKid

 • Rank
  Loyal

Recent Profile Visitors

785 profile views
 1. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, operatorul are keep inventory mereu activat deci nu este vina lui sau el l-a activat. Este alegerea lui daca vrea sa va dea itemele sau nu si pe langa asta cum a mentionat si el, talismanul avea curse of vanishing deci oricum nu il primeati si ati refuzat restul de iteme pe care le avea. Si daca mai vad reclamatii de genul, le voi considera ca “vanatoare”. In concluzie, Operatorul SkoTeRsTyLe nu a abuzat in vreun fel. Topic Closed.
 2. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, mesajele in privat nu se sanctioneaza, dar dovada arata ca jucatorul are hack, multumim pentru sesizare. Topic Closed.
 3. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, ti-am raspuns la cealalta reclamatie. Topic Cloesd.
 4. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, donatorul isi va pierde accesul la gamemode creative, multumim pentru sesizare. Topic Closed.
 5. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, dovezile sunt insuficiente pentru ca acesta sa fie sanctionat pentru toxic. Topic Closed.
 6. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, donatorul PROXDdaudinozn a sanctionat corect. Topic Cloesd.
 7. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, o sa atasez mai jos dovezile pentru care ai fost sanctionat: https://youtu.be/S2-PDdsinC8 / https://youtu.be/X5XmiATBTQE Din aceste dovezi se vede clar ca, tu impreuna cu vasil3 dadeati foc la o padure cu lava / flint & steel, iar staff-ul va avertiza sa incetati, dar voi continuati, chiar s-a dat si un broadcast care spunea ca cine este prins ca face grief la harta ( da foc la paduri ) o sa fie pedepsit cu ban 7d. Ai spus ca era protectia ta, dar din filamarile
 8. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, din dovada prezentata de tine nu ne putem da seama ce se intampla, cel mai bine ar fi fost o dovada video in care se vede ceea ce face respectivul. In concluzie, nu putem face nimic pe baza dovezilor oferite. Topic Closed.
 9. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, donatorul va ramane fara accesul la comanda, multumim pentru sesizare. Topic Closed.
 10. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, donatorul a primit 1 warn, multumim pentru sesizare. Topic Closed.
 11. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, donatorul a primit 2 warn-uri, multumim de sesizare. Topic Closed.
 12. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, din dovezile prezentate de Adminul SkoTeRsTyLe se vede ca esti complice, deoarece respectivul da critica de jos si iti dai seama din cauza particulelor si din cate vad din filmari pvp-ul era on, daca nu erati in team atunci il omori si din cate am inteles mai multe persoane au fost banate pentru complice din cauza acelui jucator. Sper ca m-am facut inteles. In concluzie, ai fost sanctionata corect. Topic Closed.
 13. Salut. In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra. In al doilea rand, respectivul donator o sa ramana fara acceesul la comanda, multumim pentru sesizare. Topic Closed.
 14. uite la alt topic la mn

   

×
×
 • Create New...