Jump to content

Arina016

Manager Minecraft
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Neutral

About Arina016

 • Rank
  Advanced
 • Birthday April 16

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bună Ai fost sancționat corect. Dacă nu vă suportati aveți comanda /ignore nume . În privința la antisocialxdavid , dacă o să mai provoci ceartă pe chat,o sa fii sancționat. Topic inchis.
 2. Bună P3rx a fost sancționat Topic închis.
 3. Buna miraimihai15 Inteleg ca esti suparat si ca vrei mai multe informatii in modul in care ai fost sanctionat. Mai jos ai dovezile in care ma cred ca esti vinovat : 1. https://imgur.com/vO3mvVh 2.https://imgur.com/w1efYig 3.https://imgur.com/aopi5OE 4.https://imgur.com/Z2IdVf0 5.https://imgur.com/6A1djZF 6.https://imgur.com/TX9fwZm 7.https://imgur.com/ZuGWwO7 Deci ai inceput a canta pe chat,si ti-am zis,sa nu mai canti pe chat,ai si fost avertizat sa scrii in mai putine randuri , tu continuai treaba asta cu cantatul, si o faceai intentionat,pana ai ajuns la 'tiganii' ceea ce este rasism. Daca ai si alte nelamuriri,te rog frumos sa-mi raspunzi in acest topic O zi faina!
 4. Bună MCdamian! Deci În primul rând vreau să-ți zic ca nu ai voie să te bagi peste staff,cand este on pe secțiune. Inainte să accesezi comanda,trebuia sa întrebi un memebru staff cum sa folosești comanda /mute. Uite aici dovada cum ai abuzat de /mute. http://prntscr.com/oc7xr1 Și nu m-am suparat,dupa regulament daca abuzezi de comenzi,va fi scos acces-ul.Am vorbit pe sectiune si ti-am explicat.Daca nu știi ce face comanda /mute,nu te baga.Donatorii nu sunt obligati sa sancționeze jucătorii.Nu eu ti-am scos acces-ul /mute,am rugat administrator sa nu mai fie probleme dupa.. Seara faină!
 5. Nume: Arina016 Stock/tema:http://prnt.sc/o5cox6 http://prnt.sc/o5cqt2 http://prnt.sc/o5cr0f http://prnt.sc/o5cr6l http://prnt.sc/o5crih Tip : avatar gif Dimensiune : pt forum Text : Operator Survival Classic Culoare text : sa arate mișto,orice cotrast de culori ok,sa aiba un efect special la text. Watermark : mc.gamster.org Culori predominate : orice ce arata frumos^^ Alte detalii : la efect sa fie orice particula care se combină.
 6. 1.Nume:Arina016 2.Vârstă: 16 3.ID Discord:Arina#2582 .De ce îți dorești NewsReporter: de a duce ultimele stiri la cunostinta jucatorilor,de a da interviuri,anunturi,a face ziare si reportaje. 5.Dovada cu voturile: https://imgur.com/a/u6PXQ4I 6.Ai citit regulamentul pentru facțiunea NewsReporter ?: Doresc NewsReporters
×
×
 • Create New...