Jump to content

Mikaelle06

Operator Minecraft
 • Content Count

  260
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

76 Good

About Mikaelle06

 • Rank
  Loyal
 • Birthday 04/06/2004

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Buna, Analizand dovezile impreuna cu mai multi membrii staff, am constatat ca jucatorul reclamat nu folosea hack in timpul luptei. Iti multumim de implicare si distractie placuta la joc.
 2. Buna, Din cauza lag-ului de pe filmare si a faptului ca ai tot schimbat FOV-ul, nu putem analiza filmarea exact. Te rugam sa folosesti un FOV intre 65 si 100 pe parcursul intregului duel, iar daca mai suspectezi acest jucator, esti binevenit sa ii mai faci o reclamatie sau sa il reclami in /helpop cand vezi un moderator+ on. Multumim totusi de implicare, distractie placuta la joc!
 3. Buna, Din cauza faptului ca ai filmat cu un FOV prea mare, nu putem analiza filmarea exact. Daca mai ai suspiciuni fata de acest player, te rugam sa folosesti un FOV intre 65 si 100 cand filmezi. Multumim totusi de implicare, distractie placuta la joc!
 4. Buna, Staff-ul nu este responsabil de itemele pierdute sau furate. Ai avut incredere in persoana respectiva pe propria raspundere. Sa fi mai atent data viitoare!
 5. Buna, Staff-ul nu este responsabil de itemele pierdute sau furate. Ai avut incredere in persoana respectiva pe propria raspundere. Sa fi mai atent data viitoare!
 6. Buna, Memebrul staff a fost avertizat din moment ce a sanctionat gresit. Sa ai o zi buna!
 7. Buna, Sanctiunea a fost acordata gresit. Membrul staff a fost avertizat. Multumim de implicare.
×
×
 • Create New...