Jump to content

HeroStrike

Manager Minecraft
 • Content Count

  189
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

HeroStrike last won the day on January 22

HeroStrike had the most liked content!

Community Reputation

262 Excellent

About HeroStrike

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 03/01/1998

Recent Profile Visitors

943 profile views
 1. Salut, Multumim pentru interesul tau pentru Gamster.org. Am analizat dovezile si am intrebat majoritatea jucatorilor care au fost de fata, ai venit de buna voie unde Alin01 se juca cu artificii. Daca considerai ca era deranjant puteai pleca sau sa-i spui sa inceteze. Avand in vedere ca ele erau date de catre cineva si nu de un dispenser, consider ca referirea a fost adusa catre un jucator. De asemenea, chiar daca nu te-ai fi referit la un jucator nu este un limbaj adecvat pentru acest server. Pe viitor sper sa fii mai atent la ce spui pe chat pentru a nu se ajunge in aceleasi situati
 2. Salut, Multumim pentru interesul tau pentru Gamster.org. Din dovezile prezentate, nu il voi sanctiona pe reclamatul AndreyKingYT, insa va primi un advertisment pentru a-si schimba comportamentul. De asemenea din ce am vazut, te-as ruga sa fii mai atent la ce scrii pe chat cu referire la parintii jucatorilor, deoarece poti fi sanctionat. Topic Closed.
 3. Salut, Multumim pentru interesul tau pentru Gamster.org. Ne cerem scuze de inconveniente, nu trebuia sa fii sanctionat pentru atat, doar avertizat. De asemenea sa fii mai atent la ce lucruri spui pe chat pentru a nu se mai ajunge in astfel de situatii. Voi discuta cu reclamatul XxPeluriuxX despre asta ca sa inteleaga pe viitor. Topic Closed.
 4. Salut, Multumim pentru interesul tau pentru Gamster.org. Nu putem sanctiona doar pentru atat, insa voi discuta cu reclamatul Andrei_2332 deoarece in acel mod deranjeaza jucatorii. Daca va continua, va primi o sanctiune. Topic Closed.
 5. Salut, Multumim pentru interesul tau pentru Gamster.org. Am discutat si cu Alexic97, intelegem ca este o greseala insa tu trebuie sa fii mai atent la ce trimiti pe chat. Sanctiunea ta va fi redusa la un mute temporar. Topic Closed.
 6. Salut, Multumim pentru interesul tau pentru Gamster.org. Din dovada de mai sus se vede cum folosesti un mod nepermis pentru a gasi diamante. De asemenea, ai recunoscut pe discord ca in acel moment aveai textura x-ray si le aratai prietenilor pe partajare. Ai fost sanctionat corect. Sper sa intelegi ca pe acest server nu toleram cheaterii. Topic Closed.
 7. Salut, Multumim de raportul utilizatorului si pentru interesul tau pentru Gamster.org. In primul rand, din prima dovada se poate observa cum ImMMMMMad a fost avertizat de colegul meu Bakameo sa scrie fara caps, de asemenea se vede cum tu il rogi sa-i dai mute si sunt foarte sigur ca nu ti s-a dat acordul sa faci asta daca tu ai venit dupa 5 zile sa-i acorzi mute pe ascuns. In al doilea rand, din dovezile cu DeJaVu03 nu vad de ce trebuia sa primeasca mute de 1h de la tine dupa 4 zile, pentru limbajul de l-a avut pe chat, acesta trebuia sa fie avertizat, atat. Consider ca cea
×
×
 • Create New...