Jump to content

HeroStrike

Manager Minecraft
 • Content Count

  282
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

HeroStrike last won the day on July 10

HeroStrike had the most liked content!

Community Reputation

271 Excellent

About HeroStrike

 • Rank
  Loyal
 • Birthday 03/01/1998

Recent Profile Visitors

1,208 profile views
 1. Salut, Multumim pentru interesul tau in comunitatea noastra. Nu este abuz atunci cand un jucator iti trimite cereri de /tpa sau /tpahere, tu nu esti obligat sa ii accepti teleportarea, ai acolo optiune de a anula. De asemenea daca jucatorul te spameaza cu /tpa poti sa scrii /ignore <numele jucatorului> si nu mai primesti cererile lui. Topic Closed.
 2. Salut, Multumim pentru interesul tau in comunitatea noastra. Nu trebuia sa trimiti pe chat ce iti spune alt jucator in msg, mai ales jigniri. Ai /ignore nume daca cineva te deranjeaza in privat. De asemenea, ez_victor nu avea de unde sa stie ca, ce ai trimis tu poate fi un mesaj de pe /msg sau doar un mod de a jigni pe cineva. Ai fost sanctionat corect. Topic Closed.
 3. Salut, Multumim pentru interesul tau in comunitatea noastra. Puteai folosi /msg sa ii explici, chatul global nu este locul unde sa oferi explicatii despre insulte, fie ele scrise direct sau cenzurate. Ai fost sanctionat corect. Topic Closed.
 4. Salut, Multumim pentru interesul tau in comunitatea noastra. Conform regulamentului nostru ai incalcat regula de la I. JUCATORI - 1. Jignirile - Insultele (Jucător - Staff - Comunitate) adica "Se pedepsește discriminarea pe motiv de gen, culoare, rasă sau orice alt criteriu care violează drepturile umane." Motivul incalcarii acestei reguli este "limbaj" . Asadar, ai fost sanctionat corect. Topic Closed.
 5. Salut, Multumim pentru interesul tau in comunitatea noastra. iTzLucas69 a fost sanctionat, iar jucatorii banati au primit unban. Topic Closed.
 6. Salut, Multumim pentru interesul tau in comunitatea noastra. Ai primit unban iar sanctiunea ti-a fost stearsa din istoric. Topic Closed.
 7. Salut, Multumim pentru interesul tau in comunitatea noastra. Ai primit unban iar sanctiunea ti-a fost stearsa din istoric. Topic Closed.
 8. Ai primit unban pe contul Sasuke_Pur3 iar sanctiunea ti-a fost stearsa din istoric. Topic Closed.
 9. Salut, Multumim pentru interesul tau in comunitatea noastra. Contul Sasuke_Pur35 nu s-a conectat niciodata pe Survival Classic. De asemenea reclamatul iTzLucas69 nu a oferit nicio sanctiune pe sectiune. Astept totusi sa imi prezinti dovada pe discord ca sa vad despre ce este vorba. HeroStrike#8999
 10. Salut, Multumim pentru interesul tau in comunitatea noastra. Asa cum prevede regulamentul, se pedepseste discriminarea pe motiv de gen, culoare, rasa s.a.m.d. Chatul global nu este locul pentru glume "inofensive" asa cum le numesti tu. Ai fost sanctionat corect. Topic Closed.
 11. Salut, Multumim pentru interesul tau in comunitatea noastra. Ai fost sanctionat deoarece grief-ul pe server este considerat comportament toxic, iar tu ai facut asta langa spawn-ul sectiunii. https://youtu.be/uSGZZaF9zP8 Topic Closed.
×
×
 • Create New...