Jump to content

WiNtTeR

Moderator Minecraft
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Neutral

5 Followers

About WiNtTeR

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 12/27/2004

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bună, Înțeleg că ești nelămurit în privința sancțiunii acordate de mine, mai jos ai dovada. Dovada: https://imgur.com/a/gzncygW Între discuția dintre EbboT și mine nu aveați nicio legătură să interveniți voi 2, v-am rugat frumos să nu va băgați în discuția mea cu el, voi ați continuat cu o atitudine necorespunzătoare așa că v-am sancționat. Dată viitoare când vezi că un membru staff discută cu un alt jucător, nu te mai băga în discuția lor, și continuă-ți jocul liniștit, să nu se mai întâmple astfel de evenimente neplăcute. Dacă ai și alte nelămuriri, poți răspunde la acest topic. Baf
 2. Bună, Înțeleg că ești nelămurit în privința sancțiunii acordate de mine, mai jos vei regăsi dovada. Dovada: https://www.youtube.com/watch?v=lxaEy7ulTr0 Numele insulei respective se traduce în ceva foarte vulgar în limba țigănească ( https://prnt.sc/11t4nxb ) și tot o dată, insula nu era închisă, dacă era închisă trebuia să apară în chat "Insula închisă". *Dacă spui că nu erai la PC în momentul sancțiunii cum îți explici că ai scris pe chat fix înainte să dau tp la tine?
 3. Salut, inteleg ca esti nelamurit in privinta sanctiunii acordate de mine, mai jos ai dovada. Dovada: https://imgur.com/a/HEXMQJC Iti aduc la cunostinta ca "BAN" Nu este de avertizat, caps-ul se avertizeaza de la 4+ litere scrise cu caps.
×
×
 • Create New...