Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

EnderMax

Members
 • Content Count

  738
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

EnderMax last won the day on September 7 2017

EnderMax had the most liked content!

Community Reputation

27 Neutral

About EnderMax

 • Rank
  scouting legion
 • Birthday January 1

Recent Profile Visitors

933 profile views
 1. EnderMax

  Discutii libere

  Doar cu ranku` . Rog sa fie inchisa categoria Design nu isi are rostu , nimeni nu se ocupa de ea . Sunt topuri active de 1 luna la cererei si nimeni nu se streseaza sa le inchida . Sa nu mai spun sa raspunda la ele .
 2. EnderMax

  Artwork - Agon

  Posturile gen "Misto" "Frumos" "Esti bun" " Nu imi place ,"Esti praf" sunt clasificate ca si PostHunt Pedeapsa 10% warn Ar fi mult mai bine sa dezvoltati propozitia Felicitari pentru lucrarii si apreciez efortul tau asupra lucrarilor tale .
 3. Nume Tutorial: Cum sa faci si sa configurezi un SERVER DE MINECRAFT pe SPIGOT 1.7 - 1.8 Descriere: cum sa configurezi un server de minecraft cu versiunea de spigot pe 1.8 Download(daca e necesar): Propria parere: Acest tutorial este la un nivel de High pentru membri incepatori iar unele resurse detin reclame si l-am schimbat dar totul este la fel ca si in tutorial Tutorialul:
 4. Nume Tutorial: Cum sa creezi in cel mai usor un server de minecraft si sa instalezi plugine Descriere: Prin vizualizarea completa a acestui tutorial poti sa inveti cum sa creezi un server foarte usor cu ce mai usoara metoda posibila si poti sa inveti cum sa adaugi plugine ... Download(daca e necesar): Propria parere: Este un tutorial foarte bun din propria mea opinie si poti sa creezi foarte usor un server si daca esti foarte incepator Tutorialul:
 5. Nume Tutorial: Cum sa faci un server Descriere: Cum spune in titlu , cum sa creezi un server repede si eficient pentru versiunea 1.11.2 Download(daca e necesar): Propria parere: Teoreti functioneaza dar asta depinde si de voi ! Tutorialul:
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×