Jump to content

HankyFace

Administrator
 • Content Count

  9,091
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  132

HankyFace last won the day on September 7

HankyFace had the most liked content!

Community Reputation

795 Excellent

About HankyFace

 • Rank
  I don't have dreams, I have goals!
 • Birthday 09/23/1986

Recent Profile Visitors

13,333 profile views
 1. Te citez: “ai €2.5“ Despre ce abuz vorbim?
 2. Ca sa nu existe alte discutii pe aceasta tema, am decis sa adaug urmatoarele: 1. Am zis foarte clar ca nu aveti voie sa va transferati kiturile. 2. Daca obtineti iteme din kit la pvp, aveti voie sa le pastrati doar daca aveti minim gradul Hero. Exceptie facand kiturile warrior, worker, titan etc 3. Nu decide reclamantul cine rezolva reclamatiile, ci eu. 4. Eu n-as fi dat ban permanent, dar daca ei asa au decis, atunci le respect decizia.
 3. Inteleg ca faci parte din generatia plangaciosilor, dar aici nu suntem la Biserica.
 4. Concurs de building. Acest concurs constă în construcția unui Spawn sau a unui Spawn și a unei arene de PvP pentru o secțiune la alegere, de pe server. Concursul va începe când vom pune în busola secțiunea dedicată acestui concurs, pe care fiecare veți putea cere un plot de 501 x 501 blocuri folosind comanda /plot auto Jucătorii care se înscriu la concurs trebuie: să scrie pe un sign de la marginea plotului ce fel de spawn vor să construiască să menționeze secțiunea pentru care vor să-l facă să se asigure că respectă layout-ul, adică să conțină locații/warpuri pentru: crates (minim 5), armor stand-uri (minim 5), anvil, shop, enchant, holograme (minim 10), NPC-uri (minim 3) și spațiu pentru un banner în format 5 blocuri înălțime X 25 lungime. Tema acestor construcții trebuie să fie de toamna sau de iarnă, fiecare alege ce vrea. Cine dorește să participe trebuie doar să între pe secțiunea de concurs și să se apuce de treaba. Premiile constau în: Grad global de Builder pe serverul de Minecraft și pe Discord. Grad de donator pe o singură secțiune (Supreme sau Elite sau God) Mențiuni! Aceste grade vor fi permanente! Nu se vor șterge niciodată indiferent dacă vom da wipe la server, însă cei care încalcă regulamentul vor fi pedepsiți conform acestuia. Vom decide ce grad primesc câștigătorii în funcție de calitatea construcției. P.S. Daca aveti intrebari le puteti posta aici!
 5. HankyFace

  VIP

  Jucatorii care doneaza pentru serverul de Minecraft sunt recompensati pe langa gradul de pe server si cu grad de VIP pe forum. Pentru a beneficia de acest grad trebuie sa completati formularul de mai jos si sa lasati reply in acest topic Model: Nume pe server: Nume pe forum: ID Skype: Screenshot facut la noi pe server pe sectiunea unde ai gradul:
×
×
 • Create New...