Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

Asicx

Members
 • Content Count

  402
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Asicx last won the day on August 21 2018

Asicx had the most liked content!

Community Reputation

12 Neutral

2 Followers

About Asicx

 • Rank
  Loyal
 • Birthday 06/12/2002

Recent Profile Visitors

1,100 profile views
 1. Asicx

  Creative Reclamație

  Nu ma refer ca l-ai sanctionat dupa, ma refer ca trebuia sanctionat inainte, unde am pus eu dovada si voi ati zis NU SPAMA. Atunci era caz de mute, ceea ce dovedeste ca nu sunteti atenti la chat.
 2. Asicx

  Creative Reclamație

  Numele tău: Asicx. Numele reclamatului: Erau 2 membri staff on. Motivul reclamatiei: Nu acordă atenție conversațiilor. Dovadă video/poză: https://imgur.com/a/i8vyyjB Descrierea incidentului: Puteți să vedeți, păcat că nu am time pe versiune, dar a fost o durată de 1 minut, după ce tot spama, nici măcar nu au avertizat, ȘI CÂND AU AVERTIZAT trebuia să-i dea mute, nu i-au dat, abia după ce a tot spamat după ce i-au spus să nu spameze, totuși trebuia când au zis NU SPAMA să dea mute, ăla era caz de mute deja. Le-am și spus pe chat. Faptul că tot scria acolo avertizare de la Creative este pentru că eu mai joc PvP (ceea ce nu mai fac), dar fac jitter click prin spawn. Un jucător normal ar vedea că a zis de 3 ori, una după alta. Ceea ce duce la concluzia că mebrii repsectivi nu sunt atenți la chat. Au fost mai multe cazuri, dar am zis să pun doar acesta. I-au dat mute după ce a continuat să spameze, dar deja trebuia mute. Data și ora incidentului: Ora: 17:55, data: 16/02/2018.
 3. Asicx

  KitPvP Reclamatie

  Rude.
 4. Asicx

  Factions OP Reclamatie Alexandra013

  Aia nu e jignire, lol.
 5. Asicx

  KitPvP Reclamatie SkillFirst

  Numele tău: Asicx. Numele reclamatului: SkillFirst. Motivul reclamatiei: Nu i-a dat mute unui jucator care a injurat si mie da. Dovadă video/poză: Descrierea incidentului: Nu sunt eu persoana care reclama, dar putina nedreptate isi face vizibila prezenta. Vedeti in dovada. El fiind inca pe server nu i-a dat mute, sau chiar daca nu era pe /v, nu am apucat sa filmez, zicea si jucatorul ,,ce mai mute'' ca sa vada membrul staff ca a facut ceva gresit, etc... Se vede in dovada. Data și ora incidentului: Ora: 16:24, data: 31/01/2019. O zi buna!
 6. Asicx

  Propunere GLOBALA

  Foarte buna idee!
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×