Jump to content

Asicx

Members
 • Content Count

  487
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Asicx last won the day on August 21 2018

Asicx had the most liked content!

Community Reputation

17 Neutral

5 Followers

About Asicx

 • Rank
  Loyal
 • Birthday 06/12/2001

Recent Profile Visitors

1,469 profile views
 1. Asicx

  Propunere Rank

  Nick-ul tău: Asicx. * Propunere: Sa fie adaugat un rank nou mai mare decat GoD, gradul sa fie 100 euro si sa aiba tot ce are GoD plus /afk, /msgtoggle plus sa poate sa-si puna ce nick vrea pe server, atat timp cat nu e indecent sau altcv. Sau alte comenzi, eu chiar vreau acces la /afk si /msgtoggle in plus fata de ce are GoD, etc. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In primul rand o sa ajute serveru cu bani si la dezvoltare si cam asta conteaza pentru un server, dezvoltarea in primul rand, daca se dezvolta in bine vin si jucatorii si uite asa se face cel mai bun server din Romania. * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Playerii pot ajuta cu mai mult la dezvoltarea sv-ului, sincer eu as cumpara gradul, vreau sa se dezvolte acest server cat mai bine si sa fie cat mai multi jucatori. * Subserver: - * Alte precizări: Daca tot donezi atat sa ai acces la /afk pentru a sta pe sectiune unde ai donat, sa poti folosii ce nume vrei pe server daca tot ai donat atat etc... Un nume pentru rank: Ultimate, Zeus, Immortal, Galactic, Overlord, Boss, Uncharted, ROYAL.
 2. Insfarsit o sa pot si eu sa fac pvp cum trebuie si asta este o propunere destul de buna. FPS increase pentru cei cu PC mai slab si nu o sa ne mai blocam in blocks cand facem pvp sau sa alerge la nesfarsit jucatorii.
 3. Asicx

  KitPvP Hacker

  Numele tău: Asicx. Numele reclamatului: SuntMelanolo. Motivul reclamatiei: Kill aura. Dovadă video/poză: Descrierea incidentului: Toggle. ( de la 1:15 da un hit cu spatele ). Data și ora incidentului: Data: 09/06/2019. O seara frumoasa! Nu vreau sa fiu nesimtit dar.. : http://prntscr.com/nzmq0n tot noi sa ne dam seama ? .. sunt un jucator obisnuit nu staff etc.. http://prntscr.com/nzmqvc pe /v nu vezi si eu vad, pile la jucatori ?
 4. Asicx

  KitPvP Hacker

  Numele tău: Asicx. Numele reclamatului: SMILE (un zeu). Motivul reclamatiei: Se vede bine un reach de 3.1-3.2 si misplace pe filmari ehaaa. Dovadă video/poză: Descrierea incidentului: N-am cum sa descriu un zeu Data și ora incidentului: Data: 09/06/2019, ora: 13:48. O zi buna!
 5. Asicx

  KitPvP Hacker

  Numele tău: Asicx. Numele reclamatului: TooBeANooB. Motivul reclamatiei: Aim, kill-aura, auto-soup. Dovadă video/poză: Descrierea incidentului: Hack, se vede pe filmare. Data și ora incidentului: 20:18, data: 20/05/2019.
 6. Asicx

  KitPvP Abuz

  Numele tău: Asicx. Numele reclamatului: Grk_Giorgos. Motivul reclamatiei: Abuz fly, mute pentru ,,for stop'', kick pentru ,,for stop''.. Dovadă video/poză: https://imgur.com/a/QZeLu3F Descrierea incidentului: Abuz, merita remove. Data și ora incidentului: 21:39, data: 19/05/2019.
 7. Asicx

  KitPvP Hacker

  Numele tău: Asicx. Numele reclamatului: HoriaC. Motivul reclamatiei: Reach si mousetweaks. Dovadă video/poză: Descrierea incidentului: Se vede prea bine pe filmare cum da refill in 0.1 secunde cu inv full. Data și ora incidentului: 21:03, data: 19/05/2019.
 8. Asicx

  KitPvP Hacker

  Numele tău: Asicx. Numele reclamatului: demon420 si p00p_Toxic. Motivul reclamatiei: Reach demon420 si hack p00p_Toxic de la minutu: 2:35. Dovadă video/poză: Descrierea incidentului: Reach si kill-aura, auto-aim. Data și ora incidentului: 20:41, data: 19/05/2019.
 9. Numele tău: Asicx. Numele reclamatului: _SakuraPvP_ (the g0d). Motivul reclamatiei: Reach. Dovadă video/poză: Descrierea incidentului: Reach ( se vede pe filmare). Data și ora incidentului: 20:27, data: 19/05/2019.
 10. Poftim, asculta asta si niste poze: http://prntscr.com/nq8jmh
 11. Asicx

  KitPvP Hacker

  Numele tău: Asicx. Numele reclamatului: 0x0000000. Motivul reclamatiei: Ghost client, auto-clicker. Dovadă video/poză: Descrierea incidentului: A avut ceva ping naspa la inceput, dupa si-a revenit se vede bine si dintr-o data, pac, cand dadeam in el il aducea inapoi ceva, un smart movement pe care il are de la clientu ala. Am explicat in descrierea video. Data și ora incidentului: 18:01, data: 18/05/2019.
 12. Daca alea sunt dovezi insuficiente nu stiu ce sa mai zic, am a*Cenzurat* video la multi experti in hackeri si toti au zis ca este. Do what u want In plus, ai zis de multe ori pe chat ca este legit, se vede ca are pile la tine. Nu este legit, l-am luat toti jucatorii la control pe discord si nu intra niciodata, WOW, cand primeste ban ghici ce, nu face cerere unban cica e ''useless'' ca el e legit si pe canalul lui posteaza doar video cu hack si ghost clients. Am 5000 de hackeri postati nu doar aici, stiu ce inseamna hack si alte chestii, ba chiar cand eram eu in staff te-am invatat ce inseamna hack caci nici nu stiai pe atunci. Nu vreau sa fiu obraznic dar este adevarat.
 13. Mr red zicea ca e legit, video facut cand era pe /v cred. Hmm..
 14. Numele tău: Asicx. Numele reclamatului: ImNotDemolishing aka NoobLineRo aka fac video cu Bape client si toate hacked clients aka cand imi zici sa vin la ss pe discord iti dau ignore aka sunt bun. Motivul reclamatiei: Hack se vede prea bine. (vape) Dovadă video/poză: Descrierea incidentului: Da de la 4+, auto clicker blanao, thomas the train. Data și ora incidentului: 15;05, data: 18/05/2019.
×
×
 • Create New...