Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

MihaiTeo123

Admin Minecraft
 • Content Count

  193
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

4 Followers

About MihaiTeo123

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MihaiTeo123

  Assasins Reclamatie

  Reclamatii au fost sanctionati. Multumesc!
 2. MihaiTeo123

  Propunere Prison

  Flash eventul este global, daca se schimba trebuie schimbat global.
 3. MihaiTeo123

  Assasins Am primit ban si vr dovada

  Salut Andri472! Inteleg ca esti suparat si ca vrei mai multe informatii despre modul in care ai fost banat. Mai jos gasesti dovezile care ma fac sa cred ca esti vinovat: In aceaste filmari se poate vedea cum ai hack https://youtu.be/KXejZiSO_9A https://youtu.be/Y5NRYJ1RqmE Daca ai si alte nelamuriri te rog frumos sa-mi raspunzi in acest topic. Multumesc!
 4. MihaiTeo123

  Propunere Prison

  * Nick-ul tău: mihaiteo123 * Propunere: Adaugarea unor noi rank-uri/mine. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar aduce o activitate mai mare a jucatorilor. * Subserver: Prison * Alte precizări: Doresc motive solide pentru contra. Multumesc!
 5. MihaiTeo123

  Prison Cerere Unban

  Salut LibusVhack! Inteleg ca esti suparat si ca vrei mai multe informatii despre modul in care ai fost banat. Mai jos gasesti dovezile care ma fac sa cred ca esti vinovat: In aceste screenshot-uri apare pe chat abuzul tau de mute: https://imgur.com/a/22EfEJO https://imgur.com/a/dCk4GTR https://imgur.com/a/btFTn13 Asa cum spui tu, contul tau a fost spart, las decizia managerului sectiunii. Daca ai si alte nelamuriri te rog frumos sa-mi raspunzi in acest topic. Multumesc!
 6. MihaiTeo123

  Propunere Prison

  * Nick-ul tău: mihaiteo123 * Propunere: Recompensele zilnice sa fie putin mai bune, momentan majoritatea recompenselor pot fi achizitionate de pe shop. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar aduce un folos mai mare acestor mici recompense. * Subserver: Prison * Alte precizări: Doresc motive solide pentru contra. Multumesc!
 7. MihaiTeo123

  Propunere Prison

  * Nick-ul tău: mihaiteo123 * Propunere: Adaugarea enchatului 'Unbreaking' pe armura de la Envoy. https://imgur.com/a/BhMu1tb https://imgur.com/a/24Ony0D * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar aduce un folos mai mare acestor armuri. * Subserver: Prison * Alte precizări: Doresc motive solide pentru contra. Multumesc!
 8. MihaiTeo123

  Assasins Cerere de Unban

  Salut! Poftim un model de cerere unban, te rog sa faci alta cerere în care sa completezi modelul :
 9. MihaiTeo123

  Propunere Prison

  * Nick-ul tău:mihaiteo123 * Propunere: La numarul de 50000 blocks minate sa fie adaugata o recompensa de 5 sau 10 tokens. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine! * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar putea influenta jucatorii sa stea mai mult pe sectiune si sa mineze din greu. * Subserver: Prison * Alte precizări: Doresc motive solide pentru contra-ul acordat. Multumesc!
 10. MihaiTeo123

  Propunere GLOBALA

  Salut xRau2e! Nu vad folosul acestei propuneri! De ce au mai donat cei cu elite daca nu vor mai avea acces la gamemode 1? Votul meu este Succes!
 11. MihaiTeo123

  Prison Reclamatie mihaiteo123

  Salut ImHack1nggg Inteleg ca esti suparat si ca vrei mai multe informatii despre modul in care ai fost banat. Mai jos gasesti dovezile care ma fac sa cred ca esti vinovat: In aceste screenshot-uri apare pe chat cum ai abuzat de ac :https://imgur.com/a/5L3g6Jm https://imgur.com/a/jv5MuSW Daca ai si alte nelamuriri te rog frumos sa-mi raspunzi in acest topic. Multumesc
 12. MihaiTeo123

  Propunere Prison

  Salut DavidZeW! Nu cred ca mai este nevoie de inca o comanda pentru a impartasi banii facuti, ai deja auction house (/ah), nu vad ceva in plus comanda /pay. Votul meu este Succes!
 13. MihaiTeo123

  Propunere Prison

  Salut csMVX, propunerea ta este buna, unele mine sunt foarte aglomerate in plina zi, iar acestea se golesc rapid si jucatorii se plang ca nu au unde mina. Votul meu este Succes!
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×