Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

Bysy

Operator Minecraft
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bysy last won the day on September 15 2017

Bysy had the most liked content!

Community Reputation

13 Neutral

2 Followers

About Bysy

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bysy

  Survival Classic Cerere UNBAN

  Legal te-am banat și eu
 2. Bysy

  Survival Classic Reclamatie abuz

  Salut, mi-a dat ban din greseala, nu a vrut, a vrut sa foloseasca alta comanda, si a cerut scuze, am inteles situatia, nu era nevoie sa ii faci reclamatie.
 3. Bysy

  Propunere globala

  * Nick-ul tău: Bysy * Propunere: Propun ca, in locul timpului de așteptare la crates, să îți dea itemele instant. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred că propunerea mea va influenta in bine, deoarece playerii/stafful vor fi mult mai doritori să meargă la crates și să primească itemele rapid, decât să stea 10 minute pentru 64 de chei + teleportarea acasă pentru a depozita itemele. * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Propunerea este utila din faptul că majoritatea playerilor prefera sa scape de chei când intră în inventar in loc sa le păstreze sau să meargă imediat cu ele la crates. * Subserver: - * Alte precizări: * M-am gândit că în acest mod, playerii nu-și vor mai dori sa joace cu hack (x ray), ci să aștepte până strâng câteva chei și să meargă ca să încerce să câștige diamante. Un mod ușor de a face rost de diamante și nici nu riscă ban. ** Am avut personal 10 stackuri de chei și nu aveam ce face cu ele, pentru un singur stack puteam aștepta și 10 minute că să îl termin, intervenea plictiseala și, in loc sa folosesc cheile pentru ce au fost făcute, le aruncam.
 4. Bysy

  Survival Classic Cerere unban - Mihutz

  Salut, poftim.
 5. Bysy

  Survival Classic UNBAN

  Salut, poftim dovada.
 6. Salut, poftim dovada. Mi s-a parut dubios felul in care pescuiai, mai ales ca cu o zi in urma te-am prins pe alt cont cu auto clicker. Pestii/itemele nici nu ajungeau bine la carlig ca le trageai. Stateai pe hoppere, sub erau 4-5 chesturi pentru colectare. Ieri cand am luat undita, ti-am dat-o inapoi si mi-am cerut scuze, deci nu minti, nici macar nu era "op". Degeaba mi-ai raspuns, ca in timp ce mi-ai raspuns ai si aruncat carligul in apa. Te-am spamat de 2 ori, o data cand mi-ai raspuns si o data cand iti vedeai linistit de treaba si nu mi-ai raspuns. Dupa cum vezi, stau in fata ta, itemele vin la mine si totusi tu nu te opresti sa verifici de ce itemele nu ajung la tine. Aproape tot ceea ce am scris mai sus m-a facut sa iti dau ban. Te-am rugat ieri, te rog si acum, nu mai folosi hack si joaca corect.
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×