Jump to content
Este foarte important ca toți jucătorii să citească și să înțeleagă regulamentul serverului, deoarece nu vom accepta scuzele precum: nu știam! ×
It is very important for all players to read and understand the rules of the server, because we will not accept excuses such as: I did not know! ×

Recommended Posts

Numele tău: SPudgy

Numele reclamatului: DarkHaker

Motivul reclamatiei: Ban dat eronat, incompetenta maxima.

Dovadă video/poză: https://imgur.com/VTgmR2b

Descrierea incidentului: Am intrat pe server dupa o lunga perioada de facultate si sesiuni . Am decis sa ma joc skyblock deoarece este singurul gamemode care imi place . Am intrat, mi-am facut o insula noua, m-am jucat putin in creative iar apoi mi-am facut o mica constructie de 4x5 lungime (sau 4x7 , pe acolo) aceasta fiind un generator cu 5 minereuri pentru a maximiza profitul . Am facut generatorul, am construit putin sub el o mica platforma pentru hoppere si chesturi . Am terminat toata constructia, am minat 2-3 minute, am verificat chesturile iar apoi am luat ban pe motivul "HACK" . MA NENE , HACK? Intelegeam daca luam ban pentru abuz de nu stiu ce , daca dadeam mute sau kick degeaba . Ba frate , hack ma ? De unde pana unde . Sunt bulversat pentru faptul ca in cateva secunde m-am dus pe discord , i-am dat tag si nu a raspuns... SA MORI TU CA AI DISPARUT IN 5 SECUNDE??? Voiam macar dovada , sa nu mai stau ca *Cenzurat*ul sa scriu si aici . De ce sa dam dovada de solidaritate si creier , hai sa fim *Cenzurat*i pana la capat si sa nu ne pese de discord "nu suntem obligati sa dam aici dovezile" nu e de parca acolo se rezolva mai repede treburile , hai sa facem posturi pe forum si sa stam 40 de ani pentru a rezolva un caz de 10 minute .

Data și ora incidentului: ~01:50 dimineata

Link to post
Share on other sites

Salut, mai jos voi lasa dovada unde foloseai hack, mai exact speedmine si fastplace.

 La 00:06 am a*Cenzurat* ce fel de pickaxe foloseai.

La 01:12 am a*Cenzurat* ca nu erau effecte pentru a te face sa minezi asa repede.

O zi buna 🙂

Link to post
Share on other sites

Si ti-ai mai verificat ping-ul din cand in cand ? 🙂 . Daca si ala e speedmine eu ma impusc. Nu vreau sa ma arunc la jigniri sau concluzii pripite , dar din acest video reiese mai mult ca tu ai un mare lag . Mai nou daca are adminu 100000 ping si il vede pe unu' ca mineaza , hopa ban pentru speedmine doar pentru ca i se face lui update mai greu la block-uri 😃 .

Link to post
Share on other sites

Buna,

Din dovezile prezentate se poate observa cum tu spargeai foarte repede la generator. Dupa cum poti observa in videoclip, DarkHaker a incercat sa sparga cu un pickaxe exact ca al tau, iar el nu spargea asa repede ca tine, iar la minutul 1.10 , poti vede in tab ping-ul lui Dark, care este foarte bun, in comparatie cu al tau, acela fiind foarte mare, deci nu este de vina ping-ul lui. 
In concluzie, ai fost sanctionat corect.
:tc:

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...