Jump to content
Este foarte important ca toți jucătorii să citească și să înțeleagă regulamentul serverului, deoarece nu vom accepta scuzele precum: nu știam! ×
It is very important for all players to read and understand the rules of the server, because we will not accept excuses such as: I did not know! ×

Recommended Posts

 

Numele tău:alexsasaa

Numele reclamatului:Andrewq0

Motivul reclamatiei:abuz

Dovadă video/poză: https://imgur.com/a/DJ2Odyv

Descrierea incidentului: Eu am spamat recunosc dar omu mi a dat 3 ore mute gen wtf Acuma eu inteleg ca nu sunt cel mai exemplar dar asta nu inseamna ca trebuie sa  primesc sanctiuni diferite. 

Data și ora incidentului:22:25

Link to post
Share on other sites

Salut alexsasaa , in primul rand vreau sa mentionez faptul ca in fiecare zi intrii , deranjezi chatul jignind jucatorii si te certi cu toata lumea, acum 2/3 saptamani , cand ai inceput sa fii "toxic" , ti-am dat mute 30 de minute. De asemenea , cand primesti avertizari pentru spam sau altele , incepi sa jignesti pe cel care te avertizeaza si sa te certi cu el. Datorita faptului ca in fiecare zi faci exact aceleasi probleme pe chat , am marit si eu sanctiunea. Apropo , am inceput sa iti atrag atentia inca de la ora 21 dar tot nu ai incetat asa ca ti-am dat mute 3 ore. Gasesti dovezile in linkul de mai jos.

https://imgur.com/a/w4LpBx7

 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Salutare, vreau sa mentionez doua lucruri. Primul find, ai fost sanctionat corect alexsasaa si al doilea find Andrewq0 sa nu mai sanctionezii pe baza "isotricului" la care tu nu ai access!
:tc:

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...