Jump to content

Chirna

Prison Cerere Debanare

Recommended Posts

Numele pe server:SuperCata 

Data si ora banului:09.03.2019 la ora 12:00

Poza/Filmare:https://imgur.com/a/ltyzHIy

Motivul Banului:Hack (vreau sa mentionez ca, cu toate ca am folosit hack, nu l-am folosit ca sa castig la pvp, sa fur iteme, sa sparg mai repede etc. l-am folosit doar ca sa ajung mai repede la prietenul meu care ma astepta in cealalta parte a hartii pe survival, mai exact la warp free. Eu cer sa fiu debanat deoarece nu mi se pare corect.

Cine ti-a dat ban:BogdanMrs

Subserver:Prison

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna! Din cate se vede si in video, in primul video am primit ban pentru speedhack, pentru a ajunge la prietenul meu, dupa cum se poate vedea eram pe survival la warp free. Din cate se vede in al doilea video, eu nu jucam cu hack ca sa ii omor pe ceilalti si sa le iau itemele. Jucam la caterinca, dupa cum se observa nici nu aveam armura pe mine, nu jucam serios deoarece nu voiam sa pierd iteme. Cer sa fiu debanat deoarece (cu toate ca nu am gresit cu nimic) imi cer scuze ca am folosit hack.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Si in plus, aceasta dovada arata ca v-ar trebui un Anti-Cheat mai bun. Cum este acela, atunci cand ai speedhack te blocheaza si nu poti sa te misti. Aa, inca ceva. Daca tot nu o sa iau unban, as vrea unban 5 minute ca sa ii dau lucrurile pe care le aveam prietenului meu, banii si itemele deoarece s-au pierdut toate daca am luat ban, si este pacat deoarece am muncit foarte mult, si macar sa le aiba el. Este decizia si alegerea voastra daca ma debanati sau nu. Multumesc oricum pentru timpul acordat. Seara buna!

Edited by Neacşu Cătălin Ionuț

Share this post


Link to post
Share on other sites

Banul rămâne. Închis.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...