Jump to content

Sign in to follow this  
Darkillusion

Problema cu hackerii pe skywars

Recommended Posts

BUN. 

Dragi admini, moderatori și manageri ai acestui server minunat de foarte bun. Vin cu o sugestie foarte buna doarece nimeni nu isi face treaba pe skywars. Prima data incepem cu o poveste: eu, DhaiLLuzion, am inceput sa joc pe serverul vostru de un an sau chiar mai bine și nu pot sa trec cu vederea peste faptul ca SkyWars-ul vostru e BROKEN. Adica, guys, dau de 1 hacker in fiecare meci... nu conteaza daca e solo sau team, mereu dau de hackeri, ca sa nu mai zic ca o data am dat de 4 hackeri într-un meci , efectiv 4 playeri au fost hackeri... Si normal pentru ca eu sunt un om foarte norocos, am dat de fiecare... Dar uneori daca am PUTIIIIIN noroc, poate prind si eu cu un hacker in echipa pe Skywars Team.

 

In timp ce scriam aceasta poveste, mai mi-a venit o sugetie.

Prima sugestie: adaugati un anti-killaura, pentru ca oricum nu-i nici macar un mod/helper sa-si faca treaba. + ca daca intra vreun mod, da cateva mute-uri si iese. Adica... am ajuns sa cred ca moderatorii vostri nici macar nu joaca meciuri...

A Doua sugestie: scoateti de tot skywars-ul si aia e.

 

Sa clarificam cateva lucruri: EU NU joc doar skywars, joc mult survival, creative, putin skyblock, buildbattle si speedbuilders. Eu jucam Skywars mai mult la troll, dar cand vad ca unii hackeri n-au nici macar un stres cu ban-ul, ei se lauda in chat ca o sa castige, unii chiar si spun ca folosesc hack... Adica... cand vezi asa ceva nici macar nu iti mai vine cheful de joc. 

Btw, mai vreau doar sa zic: Daca cineva din staff citeste asta si in mintea lui/ei este intrebarea ”Pai de ce mai joaca pe serverul nostru?” 

                                           PAI DE CE NU VA CHINUITI SA FACETI SERVERUL MAI BUN??? + ca asta e nesimtire, adica nici macar sa nu luati masuri sa scapati de hackeri, nici nu mai are rost..

                                    sau ”De ce nu vrei tu sa fi moderator? Doar te intrebam niste lucruri si poti ajunge mod pe skywars, daca tot te plangi ca sunt asa de multi hackeri?”

                                          Pentru ca si deoare ce, avand in vedere faptul ca VOI ca STAFF al acestui server mirobolant inca faceti parte din el, REZOLVATI CU SKYWARS-UL SAU STERGETI-L

 

Va pwp pe portofel, sper sa primesc un raspuns si sa luati masuri avand in vedere numarul exagerat de mare de hackeri pe skywars. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare Darkillusion!

Apreciez că ai făcut acestă propunere dar din păcate acestă secțiune este predestinată design-ului. Trebuie să pui acestă propunere pe secțiunea "Minecraft" , nu uita că ai un model de respectat .

Astea fiind spuse topicul este îmchis .

T/C.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...