Jump to content

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!


Sign in to follow this  
AlexShark

Model Portofoliu

Recommended Posts

Model Portofoliu

 

 

 
• Acest model trebuie copiat pentru ca portofoliul vostru sa fie eligibil.

 

Nume:
Nume Minecraft:
Varsta:
Cel mai mult timp petrecut la o constructie:
Pe ce sectiune joci cel mai des?:

Care sunt sursele tale principale de inspiratie?:
O scurta descriere despre tine:
Portofoliu:

 

Regulament Portofoliu

 

 

• La creerea unui portofoliu, titlul topicului trebuie sa contina:


[ Portofoliu - Nume ]

 

~ La postarea portofoliului este nevoie sa folositi imgur.com, link-uri de lightshot/gyazo sau puteti posta poza direct prin [/url]. Sunteti rugati sa postati pozele pe acelasi site in cazul in care folositi unul dintre cele mentionate.

~ Portofoliul nu trebuie sa contina imagini vulgare, indecente, cenzurate s.a.m.d. In cazul in care sunt prezente acest gen de poze, topicul este sters si veti fi sanctionati.

~ Daca doriti sa adaugati poze noi la portofoliu, puteti lasa reply la topic cu un nou link sau cu imaginea propriu-zisa.
~ La subpunctul
"Care sunt sursele tale principale de inspiratie?" este nevoie sa specificati de unde ati preluat ideea constructiei, fie un link, site sau chiar sa adaugati o poza.

 

 

*Daca alegeti sa postati pozele cu [/url] direct pe thread, pentru estetica portofoliului puteti adauga si o scurta descriere sub forma de citat la fiecare poza, timpul petrecut la crearea structurii, persoanele implicate in construirea continutului din poza, etc.

 

 

 

• Daca doriti sa postati o poza direct in thread cu [/url], mai intai puneti imaginea respectiva pe imgur.com, dati click dreapta pe poza apoi apasati pe "Copiaza adresa imaginii". In dreapta aveti optiunea "Insereaza imagine din URL". Apasati pe butonul respectiv apoi utilizati link-ul copiat mai devreme pentru a folosi imaginea.

 

 

 

[!!] Nerespectarea cerințelor de mai sus, cât și a modelului de cerere va rezulta închiderea topicului fără alte mențiuni.

[!!] In cazul in care portofoliul a fost inchis nu aveti dreptul la un nou topic de prezentare.

 

Edited by O W L Y

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...