Trailer de debut cu secvențe de gameplay din Star Wars Battlefront II

Jun 11 MutFame  

Electronic Arts a debutat cu trailer-ul oficial cu secvențe de gameplay din Star Wars Battlefront II și a anunțat, în cadrul EA Play, că vor lansa DLC-uri gratuite sezonal, prin care jucătorii să-și lărgească constant experiența de gameplay.

DLC-urile vor include noi locații, personaje, vehicule, mod-uri, star cards și multe altele, iar jucătorii vor putea participa constant la evenimente și challenges unde pot câștiga rewards.

Primul DLC va fi lansat în decembrie, la o lună după lansarea jocului și va include conținut bazat pe filmul Star Wars: The Last Jedi, care include personaje jucabile pe Finn și Captain Phasma, o nouă planetă, Crait, o hartă nouă spațială, deasupra D’Qar, noi evenimente, rewards și altele.

Star Wars Battlefront II va sosi pe PlayStation 4, Xbox One și PC din 17 noiembrie, iar un multiplayer beta va sosi în această toamnă. Cei care pre-comandă jocul vor avea acces garantat la acest beta și vor primi acces la upgrade pentru “Epic Lightsaber Mastery Star Card” pentru Yoda.

 

About MutFame