• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Bedwars

Status
    Not open for further replies.

Shellow

User
    Player
    * Nick-ul tău:Shellow

* Propunere: Sa se implementeze un sisteam de distinctie pe bedwars bazat pe killuri paturi distruse etc.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : La momentul actual in bedwars se simte de parca spargi un pat si faci 4 final kills pentru nimic, decat pentru a castiga jocul care nu ne avantajeaza cu nimic. Un sistem care ne da ceva pentru kills finals paturi etc. ar fi util deoarece nu s-ar mai simti de parca faci totul dejaba.

* Subserver: bedwars

* Alte precizări:  exist

DoopSnogg

User
    Player
    O propunere foarte buna. Cred ca un astfel de sistem ar motiva jucatorii sa lupte pentru un scor cat mai bun.

:pro:

EmyRediezYT

User
    Player
    Salut!

Imi place propunerea ta, si din cate imi amintesc, a mai fost facuta. Eu sunt pentru realizarea acestei idei, desi acele holograme pot provoca lag.

:pro: .

PirateHawk.

User
    Player
    Salut! 

Ideea este una foarte buna , odată adăugată jucătorii vor lupta pentru un scor cât mai bun , aceasta propunere a mai fost făcută. 

Sunt  :pro:

oof_panda

User
    Player
    Competitia ar fi mult mai mare și jucători ar muncii mai mult să ajungă în top și ca un fel de reward să fie tokens sau dacă ești în top (locul 1 ) să primesti un prefix 

Geaniina03

User
    Player
    Propunerea a mai fost facuta, si cred ca ar fi nevoie de un astfel de sistem pentru ca playerii sa fie mai motivati sa joace in continuare.

Shellow

User
    Player
    Unknown Girl said:
    Cred ca un astfel de  top  ar fi mai mult incorect , pentru ca sunt multi hackeri care distrug paturile in cateva secunde de la inceperea meciului sau au diferite moduri cu care obtin mai multe kill-uri si astfel ajung in top cei care triseaza. 

Nu cred ca ar fi mai multi playeri cinstiti pe sectiune ci din contra,  ar fi descurajati sa mai joace si dezamagiti .  :contra:
    Se poate baga doar in gen ranked bedwars

Sergetec_S

Administrator
    Staff member
    Administrator
    Unknown Girl said:
    Cred ca un astfel de  top  ar fi mai mult incorect , pentru ca sunt multi hackeri care distrug paturile in cateva secunde de la inceperea meciului sau au diferite moduri cu care obtin mai multe kill-uri si astfel ajung in top cei care triseaza. 

Nu cred ca ar fi mai multi playeri cinstiti pe sectiune ci din contra,  ar fi descurajati sa mai joace si dezamagiti .  :contra:
    Defapt sunt multi playeri legiti care chiar joaca bine , stiu asta caci si eu sunt unul dintre acei jucatori "pro" ca sa zic ! Mai am si alti prieteni buni la BedWars ,  un sistem ca acesta eu cred ca te-ar motiva sa lupti cat mai mult ca sa ajungi in acel top ! Iar de hackeri nu ma bag inca caci este treaba staffului !

mini.

god gaymer
    Player

Pentru ca nu am argumente multe , o sa zic ca merita sa se bage, pentru  ca te-ai putea "lauda" si ar fi mai mult o competitie intre jucatori, poate si un leaderboard

DarkTiger12

User
    Player
    ar fi competitie mare pentru locul 1 :pro:

McFan66

User
    Player
    :pro: deoarece in momentul de fata joci aproape degeaba adica nu primesti nimic.

HolySmoly

User
    Player

Daca ar fii acceptata propunerea ar aduce mai multi playeri pe toate sectiunile de bw si ar fii mult mai fai si ar fii o competitie mai mare intre playeri!

WxnnerTheG0D

User
    Player
    Salut! Parerea mea este ca ar fii mai multi playeri pe sectiune de la mine ai un

AurasDrq

User
    Player
    Salut, acest sistem ar motiva jucatorii sa se joace mai mult pentru a ajunge in top eu zic +1 pro

Last edited by a moderator:

anamariaaa

User
    Player
    :pro: Cred ca playerii ar juca mai mult daca vor putea sa vada,iar unii din ei vor vrea sa faca ,,competitie” intre ei care are cele mai multe kill-uri si paturi distruse.

Last edited by a moderator:

ÐǿPië †

VIP
    VIP
    Sincer e o idee buna din punctul meu de vedere.
    Gen esti recompensat pentru munca depusa si nu pentru stat in baza pana ce mai este o echipa contra tine, care posibil sa fi suferit distrugeri, iar tu doar mergi la clean up, si castigi nefacand mare lucru ci doar asteptand pe altu' sa-ti faca treaba murdara in locul tau.
    Merita un :pro: din partea mea.

Status
    Not open for further replies.