wither-ul si astea classice numai sunt cautate , faceti factions op si la asta ma refer prin raid cu tnt , warp envoy cu drop bun , odata la 20-30 de minute ( un fel de warp pvp , o sa fie mai mult pvp , drop cu spawnere , itm op ) , crate-uri cu drop bun , sa poti stacka spawnere , minioni care farmeaza automat , void chesturi , pvp pe potspvp , enchant uri custom pe armura , fermele de cactus sa revina si cele de melon , printer permis pt ca nu sta nimeni o ora sa faca un tun , puteti adauga gkits , un shop cu chesturi si drop random pe care sa le cumperi cu xp , 4 harti cu limita de 5k border , genbucket de obs , netherack , cobble , sand , etc , puteti adauga crop hoppere , tokens shop ( la fel si pe tokens shop , spawnere , kit uri , etc ) , sellbooster pentru o perioada de timp , nu stiu acolo 30-40 de minute si darkzone cu spawnere de silverfish care dropeaza cristale sau nush orice vreti voi sa puneti , sa putem vinde cristalele pentru xp si cu xp sa cumparam din xpshop cu drop random , mobcoins la fel , tot asa un shop elegant , odata ce adaugati raid cu tnt baga ti si creeperi frate , creeper cu range mic , creeper cu range mare ( etc mai multe de-astea , cat mai custom , creeperi pentru spawnere , iar in legatura cu chest-urile sa le poti deschide si pe teritoriu inamic , cu toate ca o sa fie nostalgici d aia ca de ce si asa mai departe , frate avansati si voi factions-ul asta pentru ca modu asta de joc e cautat si nu vorbesc aiurea pentru ca si eu am jucat pe server din uk si am vazut acolo mai multe chestii foarte interesante unde pe sv din ro nu gasesti , deci cam asta ar fi scopu sa faceti ceva mai bun cu factions-ul pt ca oamenii d aia nu se joaca , puteti incerca un wipe , pentru ca incercarea moarte n-are