• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Survival Classic - Sondaj Comunitar!

Status
    Not open for further replies.

AnubisWanderer

User
    Player
    Părerea ta contează! @everyone
    📢

Survival Classic urmează să primească un update de calitate a vieții, corecturi de bug-uri și mici adiții pentru a îmbunătăți experiența de joc. Dar avem o întrebare importantă pentru voi:
    Ați prefera un reset complet (wipe) odată cu acest update sau doriți să vă păstrați progresul actual și să primiți doar îmbunătățirile?
    📊
    Votează acum!
    ✅
    pentru reset + update QoL
    ❌
    pentru doar update QoL
    Important:
    Dacă opțiunea reset + update QoL câștigă, asta nu înseamnă că un reset va fi inevitabil. Acest sondaj este menit să strângă feedback de la jucătorii Survival Classic și să înțelegem ce își dorește comunitatea înainte de a lua o decizie finală.
    De asemenea, dacă aveți sugestii pentru schimbări sau îmbunătățiri, le puteți împărtăși pe forumurile noastre:
    🔗
    Gamster Suggestions Forum
    Părerea voastră este esențială pentru viitorul Survival Classic. Votați și spuneți-ne ce credeți!
    📜
    ⚖️

Mulțumim că faceți parte din această comunitate minunată!
    💚

Acesta este postul initial. Am comunicat pe server iar majoritatea (nu am intalnit inca o persoana care este de acord cu reset) sunt impotriva resetului. Mai jos o sa enumar cateva idei pentru care nu ar fi ok sa se dea reset la Survival Classic:

- majoritatea care voteaza pentru reset nu joaca pe clasic (probabil vor sa aiba un nou inceput si sa joace, nu stiu, dar nu prea e ok sa dea si altii vot care nici macar nu joaca pe server)
    - foarte multi se vor lasa complet de server, inclusiv eu. Am investit sute de euro, timp foarte mare (am cel mai mare proiect de pe server in constructie - din ce stiu eu). Plus de asta, aveam de gand sa mai bag cateva sute dar acum sunt putin ezitant.
    - desi versiunea 1.12.2 este veche, multi am intrat si am ramas pe acest server tocmai pentru ca NU se da wipe. Asta este punctul forte care primeaza.
    - in acest moment sunt aprox 30 de voturi pentru update QoL, fara reset. Rareori suntem mai mult de 25-30 online. Totusi numarul de voturi impotriva wipe-ului spune ceva. Majoritatea (fara 2-3) sunt jucatori de pe server pe care ii recunosc.
    - cum am zis in primul punct, am verificat lista celor care voteaza pentru wipe, sincer nu recunosc niciunul ca fiind jucator pe server.
    - multi intrau pe server, dupa munca, in timpul liber, lucrand linistiti la casele lor, la fermele lor etc, STIIND ca nu au de ce sa isi faca griji in privinta unui wipe.

Cam atat. Asta e parerea mea, dar probabil multi vor fi de acord cu mine. Altceva nu vreau sa joc, vreau sa joc classic (indiferent de versiune), dar sa stiu ca tot ce construiesc in luni de zile, nu se sterge ca si cum nu ar fi existat deloc... Daca se intampla asta, din pacate asta va fi sfarsitul activitatii mele in aceasta comunitate, pe acest server.

Am o gramada de bani (locul 2 pe server), am o gramada de materiale, am cel mai mare proiect in constructie de pe server (din ce stiu), sute de euro investiti, timpul mare de joaca (1528h din 1 Septembrie - do the math) si multe altele.

O zi frumoasa va doresc,
    Anubiswanderer

karlthhkiller3

Never give up!
    Staff member
    Supervisor
    Hello there,

Thank you for reaching out!

This game doesn't exist anymore which means we can't consider any suggestions regarding it.

Best regards,
    Gamster team

T/C

Status
    Not open for further replies.