A fost o eroare de la forum. Nu a fost intentia mea sa postez de 3 ori. Nu se incarca pagina dupa ce am dat submit la topic si am primit eroare 504 de la site. Si cum dovezile editate nu se iau in considerare ? Daca puneam poza fara sa subliniez scrisul pentru a fi observat se lua atunci ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gamster.org
KILLA_QQ
KILLA_QQ
Cum adica nu se ia in considerare o poza editata doar subliniind dovada pentru a putea fi observata ? Daca nu era acea sublinie, s-ar fi luat in considerare ? Se poate vedea clar si citet dovada Evidentiata prin acea "sublinie" . Primesc close la topic desii se poate vedea Clar ce a spus reclamatul iar acesta este liber sa faca ceea ce vrea fara a fi sanctionat ? Desii am incalcat regula de a edita dovada, din punctul meu de vedere doar am Evidentiat dovada . In regulamentul din "Complaints" nu scrie nimic de a nu se Evidentia dovada. Sunt sigur ca moderatorul de a dat close topicului (YiusMEME) este plictisit de astfel de "reclamatii banale" si nu isi poate face timp pentru ele si sa le investigheze, dar pentru un warn pe forum ca userul a postat fara sa vrea topicul de 3 ori din cauza unei erori a site-ului isi poate face timp, dar pentru cauza acestei erori nu a putut sa isi faca timp sa investigheze. Totul a fost facut in graba de catre moderator si fara sa se investigheze. Dupa parerea mea asta cred ca l-a adus aici, pentru faptul ca am postat fara sa vreau topicul de 3 ori, altfel topicul ar fi fost lasat fara reply cum si la alte reclamatii de genul inca nu s-au luat masuri. A fost pur si simplu o eroare la pagina in momentul cand am dat create la topic si nu mi se pare normal ca acest topic sa se inchida pentru asemenea motiv cand, ma repet, se poate vedea clar motivul reclamatiei acesteia. Am sa merg mai departe cu aceasta "bataie de joc" pe care am primit-o din partea moderatorului pe acest topic pana se va ajunge la dreptate.
Las acest Report aici sa poata fi vazut si de restul, YiusMEME.
Las acest Report aici sa poata fi vazut si de restul, YiusMEME.
🔥YiusMEME🔥
Am sa te rog sa revi cu alta reclamatie cu dovezi fara scris subliniat cu rosu/efecte, doar poza cu f2/screen shot simplu la tot ecranul
🔥YiusMEME🔥
Prin evidentiere tu practic ai editat dovada trebuia sa o lasi simplu, de asemenea nu sunt plictisit de astfel de topicuri daca eram, nu raspundeam de asemenea nu o lua in bataie de joc, daca ti-am dat acel raspuns nu inseamna ca prin dovada ta acel jucator nu trebuia sanctionat insa Stafful nu are voie sa ofere sanctiuni pe dovezi editate(evidentiate cum spui tu)
Regards.
YiusMEME
Regards.
YiusMEME
KILLA_QQ
Nu mai am de unde sa fac rost de alta dovada pentru ca acelea au fost singurele dovezi pe care le-am avut. Nu am cum sa scot acea "sublinie". Si sa inteleg ca reclamatul nu va fi sanctionat in niciun fel si va putea face asta din nou
. Foarte tare . Iar pentru warn-ul primit pe forum nu se poate face nimic ? A fost primit pe nedrept din cauza unei erori a site-ului ca am tot precizat asta. Topicul s-a creat de 3 ori automat dupa ce incercam sa dau reload la pagina.