• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Adaugarea unui nou minigame

Status
    Not open for further replies.

HimmeL

User
    Player
    * Nick-ul tău: ZaByZu

* Propunere:  Stiti undita aia de pe hub? eu cu mai multi prieteni cand ne plictisim ne ducem in hub si ne jucam dea-prinselea cu acea undita cred ca ar fi o ideie buna sa adaugat un asa fel de minigame de plictiseala.. 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : cred ca cand playerii se vor plictisi nu vor iesi de pe server ci vor intra pe minigame-ul dat si se vor juca dea-prinselea... 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : un mingame in plus original nu cred ca ar strica serverului ci chiar poate il va imbunatati! 

* Subserver: intrati pe gamster (nustiu ce sa scriu aici :)  ) 

* Alte precizări:  Nu am

DLKareless

User
    Player
       Adaugarea unui nou minigame nu este o treaba atat de usoara de executat. Pe Gamster sunt foarte multe sectiuni si nu vad de ce s-ar plictisi playerii. Poate ca s-ar plictisi cativa playeri, dar foarte putini. Daca ar fi adaugat acel minigame cu undita, nu ar fi jucat decat de cativa playeri, cei care s-ar plictisi de restul sectiunilor si minigame-urilor.

Pentru un minigame NEPO*Cenzurat*T, nu vad de ce s-ar merita efortul. :contra:

Status
    Not open for further replies.