• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Cerere schimbare arena pvp

Status
    Not open for further replies.

PaulGamingR

User
    Player
     Nick-ul tău:Ocean_

* Propunere: Eu propun sa se schimbe arena de pvp fincda unii au pc mai scazut si le merge in lag la warp pvp+ca aceasta arena poti scapa foarte esay de la pvp cu elytra nu este deloc tare aceasta arena.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :pai m am am discutat odata de schimbarea arenei si ca m tot sv vrem sa se schimbe

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pentru ca toti playerii ar merge la pvp ma i des

* Subserver:tot 

* Alte precizări:  nimic

HAWK

User
    Player
    a mai fost creeată o propunere de acest fel și am spus acolo ce am avut de spus. pro.

agar

User
    Player
    :pro:  imi imi place idea ca nu am nici eu pc foarte bun  eu obicei am la warp 50 fps dar in alt loc am 70-80 fps adica o diferenta 

xShadowC

VIP
    VIP
    Player
    Arena actuala e prea mare si cauzeaza prea mult lag.

:pro:  

Cloacks

User
    Player
    Este o idee chiar foarte buna avand in vedere ca nu toti au un PC foarte bun. 

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Ar fii bine sa se schimbe sa nu devina plictisitor , dar nu pe toate gamemoduriile. 

SanduK

Loyal
    VIP
    Din cauza arenilor gigante am un pic de lag pe sky block si surival ar fi bine sa fie mai mica ca nu au toti pc nou sau de calitate deci ai un :pro:

Status
    Not open for further replies.