• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Despre staff [ Propunere ]

Status
    Not open for further replies.

BogdiXZ

Banned
    Hammered
    Salut si Buna

Sper ca cineva sa ma asculte

Citeste tot este foarte important

Sper sa se puna in aplicare

Recrutati si voi mai mult staff. Adica gen este foarte mult staff actual dar mai mult de 50% este inactiv.. 

Ar trebui sa faceti ceva totusi ... mai ales cu hackerii.. Pe factions nu intra mai nimeni in afara de youtuberi .. Mai intra un helper sau un ultra .. in rest nimeni . Pe forum unele din  reclamatii nu  sunt vazute si completate de catre cineva din staff.

Ieri am facut vreo 3 reclamatii pe factions la hackeri.. niciun raspuns .. altu care a facut dupa mine cu cateva ore a primit raspuns .. Pe sectiuni nu prea mai sunt helperi / admini .. de exemplu' luam iara sectiunea factions .. Gradele pana in moderator inclusiv moderator nu au acces sa verifice home la alti.. au fost astazi 5 oameni cu sethome la mine in baza.. 

Pe de alta parte nu prea sunt helperi sau alte grade care gen cand cineva face reclama sa stearga chatul..

Ca sa aplici ca helper sau moderator iti trebuiesc foarte putine ore.. si o gramada de voturi care nu prea inteleg la ce ajuta.. adica aduc serverului un status mai bun dar.. foarte multi se satura sa voteze..

Eu as zice sa scadeti voturile .. sa spuneti ca daca ai grad gen ca esti obligat sa votezi in fiecare zii serverul e mult mult mai bine.. si sa cresteti numarul de ore undeva pe la 168 de ore sau 212 ore.. ca sa vedeti cam cine este activ.. 

Si sa faceti si voi niste noi obligatii daca ai grad gen.. sa intrii minim 3-4 ore in fiecare zii pe sectiunea unde ai grad.. sa te ocupi de ea sa o administrezi asa cum trebuie .. daca stai afk orele sa nu se puna  sa fii atent la chat la reclame .. sa fii atent la hackeri si sa incerci sa faci tot posibilul

Sunt foarte multe grade care nu se ocupa de playeri.. erau 2 helperi On astazi pe factions si am zis ca am prins niste hacker am zis in /ac sa vina sa vada si sa filmeze.. macar ii dadea tempban .. eu cred ca are acces un helper la asa ceva.. decat sa stau sa pierd timp cu reclamatia.. adica mai mult eu consider ca era responsabilitatea helperului sa se ocupe de acel hacker sa il baneze mai rpd nu ca sa faca acel hacker prapad pe server..

Ceea ce vreau sa spun eu prin aceasta propunere este sa impuneti niste noi reguli .. sa scadeti numarul acela de voturi sa fie mult mai putine si daca ai grad gen sa fii obligat sa votezi in fiecare zi.. Sa cresteti numarul de ore si sa recrutati multi altii care sa fie activi si sa impuneti noi obligatii pe care sa le aiba stafful fata de server..

Iti multumesc daca esti de acord cu mine .. Lasa si tu un PRO ca acest server sa scape macar 20% de hackeri.. 

Last edited by a moderator:

xShadow_

User
    Player
    1.Noi am vrea sa recrutam mai mult staff dar nu avem ce sa facem daca au cnp flas,regulament necitit,nu au suficinte voturi etc.

2.Pe factions nu este mult staff si nu sunt cereri de helper sau moderator si chiar daca sunt nu sunt facute corect

3.168h=7zile este foarte mult doar pt o cerere de helper,daca vrei sa devi helper eu zic ca 75 voturi nu sunt chiar asa de mult

4.Un helper nu poate da BAN,Helparul trebuie sa se ocupe de chat sa aiba grija de chat daca este un hekar trebuie sa se ocupe un moderator,admin,operator,manager

Deci parerea mea este :contra:

BogdiXZ

Banned
    Hammered
    Ca ati dat acum voi operatorii :contra: o sa se gasesasca si altii sa dea dar fara motiv.. am inteles am facut si eu topic

Kronos

Operator Assassins & Helper H&S
    Player
    1 Nu este recrutat mult staff deoarece nu sunt foarte multi jucatori care sa fie capabili sa spun asa sa completeze modelul de la cereri  si sa isi si faca treaba in chat , iar daca au totul completat inclusiv voturile cerute inseamna responsabilitate si capabilitate   cea ce ne domonstreaza capabilitatea de  a primi functia respectiva  .Nu toti pot  completa cerintele date ,  deci  nu toti sunt destul de capabili pentru unele functii respectiv funcia de helper,  iar voturile ajuta serverul si sunt o parte fundamentala 

2 Rolul principal al unui helper este in chat

3 Regulamentul este perfect cum e in prezent :)

4 Daca tu crezi ca cerintele impuse sunt prea grele sau facute pentru a ingreuna marirea staff-ului te inseli  , sunt facut pentru a gasi oameni capabili , seriosi si responsabili pentru acele functii .

:contra:

Status
    Not open for further replies.