• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Factions classic

Status
    Not open for further replies.

Darius™

User
    Player
     Nick-ul tău: TruckMaster 

* Propunere: sa se readauge factions classic

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : ca toți playeri sa aibă unde sa joace și sa aleagă secțiunile unde vor sa se joace.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : ar putea alege între factions op și factions classic 

* Subserver: Factions classic

* Alte precizări:   - - 

_Tommy

User
    Player
    Salutare.Vr sa zic ca ar fi mult mai bine sa revina f classic pt ca ma jucam mult pe el si multi se jucau pt propunere ai un pro  :pro:

Doar ca v-a afecta gradele de staff donator etc si se vor pierde .Pt asta am un   :contra:

Motiv final .Pro

O zi faina 

Gamerultes

User
    Player
    :contra:  a mai fost acum ceva timp "factions classic" dar s-a  scos.(Dau contra pentru ca si asa factions-ul de acum este si clasic si op părerea mea)

#TitaniuMark

User
    Player
    Chiar pare o idee buna sa existe 2 sectiuni de factions

una "Clasica" pe care sa avansezi mai greu si care este mai linistita una "OP" pe care avansezi foarte repede si se fac ravagii pe mapa , dar la cea op sa se adauge o dimensiune a mapei extrem de mare deoarece, fiind usor sa avansezi si raidezi mapa poate fi distrusa foarte repede + sa nu se mai poata sari din spawn direct pe mapa, sa te poti duce pe mapa doar cu /rtp | /wild

eu votez :pro:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.