• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Marco

Marco1324

User
    Player
    Salut, am inceput de curand sa joc pe server, si nu mi-am notat parola, si am uitat-o, ca nu am bagat de seama cand am pus-o sa imi aduc aminte de ea. Cum pot sa imi resetez/schimb parola ?

Multumesc daca ma puteti ajuta.

#TitaniuMark

User
    Player
    In caz ca ai cateva screenshot-uri de pe o sectiune a serverului ( in care sa ti se vada si numele din joc ) poti face o cerere de recuperare a parolei aici: [ https://www.gamster.org/forums/forum/136-recuperare-parolă/ ]. Copiezi si completezi modelul dat acolo dupa care postezi cererea.

Daca esti si pe serverul de discord al comunitatii, ceea ce ar fi indicat 🙂 , poti pune link-ul de la cerere pe un canal special, numit "#recuperare-parola"

Pentru a putea intra pe serverul de discord poti scrie in browser [ discord.gamster.org ] , sau intri pe link-ul de pe prima pagina a forumului

Sper ca ti-am fost de ajutor. Daca mai ai nelamuriri in legatura cu asta ma poti contacta pe discord: [K.H.K] /> TitaniuMark#3644 .

Apropo, daca nu ai dovezile respective, un alt mod de a intra pe server este sa iti faci alt cont 😃

Mult Succes!