• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Minionul Bilder

Status
    Not open for further replies.

Augustin2004

User
    Player
    * Nick-ul tău: Augustin2004

* Propunere: as dori un minion bilder care sa construieasca platforme si alte chestii

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :eu cred ca ar ajuta pe multe persoane cu unele ferme

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : pentru ca nu sar cheltui atata timp

* Subserver:Acidisland

* Alte precizări:  va rog mult adaugatil

qPandaa_

User
    Player
    De ce sa faca un minion ceva ce pofi face tu singur? Daca deja minionii fac cam jumatate din treaba, se mai adauga unul care sa te ajute la platforme, tu ce mai faci? 

:contra:

Com32goO

User
    Player
    :contra: Nu pot sa zic ca e o idee foarte rea, doar ca deja minionii fac mult din treaba ta + ca daca s-ar adauga inca un minion trebuie refacut plugin-ul lor, poate apar alte buguri, alte complicatii si pentru o platforma care o poti face foarte usor ca ai si fly nu cred ca trebuie sa complicam atat.

Skynudel.

User
    Player
    Minionii de pe AcidIslands nu sunt pusi sa faca toate lucrurile in locul tau! Ei iti fac rost de cobble , minereuri , plus ca pot aparea multe alte buguri! :contra:

oDqniel

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Practic tu nu mai faci nimic si stai degeaba,ar strica tot farmecul jocului.

:contra:

Status
    Not open for further replies.