• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere 2 în 1

Status
    Not open for further replies.

xShadowC

VIP
    VIP
    Player
    * Nick-ul tău: xShadowC

* Propunere:  1. La fast event-urile (Scramble, Reaction) care sunt sa fie doar cuvinte legate de minecraft. 

2. Suma castigului sa fie mai mare, adica poti casitga un block de dmd si unul de emerald sau un block de dmd si $100.. mi se pare putin, macar suma de bani sa fie $500 sau 1k

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fi mai usor sa iti dai seama de cuvant si sa poti casitga si ai avea din ce face bani

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Unele cuvinte chiar nu au nici cea mai mica legatura cu mc -ul si sunt greu de descifrat si majoritatea nu isi dau seama, pentru ca sunt prea complicate

* Subserver: Global

* Alte precizări:  -

Luckywind

VIP
    VIP
    :contra: mulți jucători știu combinațiile, așa că ei vor primi mult mai mulți bani, acest mic eveniment de reacție apare și destul de des, totuși e survival, ar trebui să fie mult mai greu decât e acum. Jucătorii au milioane, să nu mai spun că mai cer și donații pe chat.

ImAlex

User
    Player
    Cum e acum este super.

Votul meu este :contra:  Succes ! 

Matei77Ioq

User
    Player
    Deja multi jucatori stiu tot felu de combinatii si nu va fi amuzant ca uni sa se imbogateasca doar din cauza ca sunt stiu niste cuvinte , asa ca este foarte bine cum este

:contra:

3JRock

User
    Player
    Cuvintele de acum sunt foarte ok, si usor de descifrat indeea mi se pare inutila :contra:

Status
    Not open for further replies.