• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Adventure Quest

Status
    Not open for further replies.

DeXe36

User
    Player
    * Nick-ul tău: DeXe36

* Propunere:  Propun un mod poate putin auzit sau ne mai auzit(nu stiu, nu m-am interesat de alte servere daca sunt deja instalate astfel de moduri sau doresc pe viitor sa construiasca unu) pe multe servere, e ceva care mi-a venit ca idee dupa cateva din mapele de mc cu misiuni, puzzle-uri , dungeon-uri , etc

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Considerand ca pana acum nu a mai incercat nimeni pe aici sa faca un astel de minigames sau vanila mod quest, surprinzator din statisticile mele exista posibilitatea unui rating de jucatori online mai mare pe tot serverul , nu pot prezice mai mult de 5%-10% din media normala care exista acum si diferenta care se face pe sezoanele anuale, saptamana de lucru, weekeend , vacante s.a.m.d, pot garanta la o experienta noua pe perioada lunga sau scurta de timp considerand cum o sa evolueze serverul sau cat de des o sa fie lucrat la el cu noi propuneri si ideei de misiuni pentru jucatori.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Parerea mea o sa fie putin luata in calcul pentru propunere, consider ca cine trebuie sa decida pentru noile inovati ale serverlui de minecraft sunt jucatori si desigur fondatori serverului care vor aduce la intretinerea serverlui si organizarea lui.

* Subserver: Adventure Quest

* Alte precizări:  Este totul o idee de creatie de la 0 din perspectiva mea, pentru ca trebuie facute multe misiuni, recompense, organizari ale eventelor de la misiuni, dificultatea misiuni cu care jucatorul poate sa o faca, rank-urile care se vor acorda per misiuni complete si multe altele. 

CringeBoy

User
    Player
    Cred ca te referi la MMORPG, un minigame care a mai fost acum 2 ani, a avut un succes excelent, dar din nu stiu ce motive a fost scos, si eu as dori sa fie adaugat inapoi. Ai un pro de la mine !

Last edited by a moderator:

SanduK

Loyal
    VIP
    Nu cred ca a fi asa cv folositor pentru a ajuta serverul nostru frumos cu cv . :contra:

Thywen

User
    Player
    Nu cunosc nimic despre acest sub-server ( daca a fost sub-server...) dar ma gandesc ca ar fii foarte frumos sa avem un asemenea server/sub-server.

In general mi-ar place sa avem ceva nou. :pro:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.