• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere assassins

Status
    Not open for further replies.

Yuuji_san

User
    Player
    Nick-ul tău:Alex_kar

* Propunere: Sa se adauge rankurile vechi si kiturile lor de dinainte de wipe, erau foarte utile si acele rankuri ca inainte de wipe sa le poti upgrada cu bani care le faci din killuri.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :in foarte bine, playerii mi-au cerut aceasta propunere.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Deoarece era mult mai fun cu aceste kituri si nu mai trebuia sa dai bedrock pentru mere si celelalte iteme op, kiturile erau foarte bune.NU totul ar trebuii sa se bazeze pe bedrock.

* Subserver:assassins

* Alte precizări:  reamintesc ca aceasta idee de propunere mi-a fost comunicata de  playerii cei vechi de dinainte de wipe cat si de cei noi.

stefy_panda

User
    Player
    Nu vad sa ajute  adaugarea rankurilor vechi sau a kit urilor lor. 

Din punctul meu de vedere , faptul ca anumite iteme se cumpara cu AssasinsOPMoney face jocul putin mai greu, avand in vedere pretul unei armuri , ale 64 de mere op etc.

Si nu tot din shop se bazeaza pe el. De aceea exista si /warp enchant si  iteme pe care le pot cumpara cu diferite minereuri. Playerii au o varietate destul de mare in ceea ce priveste

realizarea itemelor. Nu vad asta o problema.

In plus , avem deja rank uri nu vad cu ce ar ajuta daca ar fi puse cele vechi. Si nu am vazut playeri care sa se planga de cele actuale.

Imi pare rau dar de la mine ai :contra: . Insa imi place ca vii cu propuneri si vrei sa ajuti la imbunatatirea sectiunii.

Yuuji_san

User
    Player
    Rankurile cele vechi puteau fii upgradate cu bani, si kiturile ajutau playerii sa avanseze, asa cei care sunt noi sunt omorati non stop pentru ca nu au iteme, de aceea pe sectiune sunt mai multi playeri cu grade decat playeri normali, astfel playerii noi nu le vor placea sectiunea si nu vor mai intra.

BogdanMrs

User
    Player
    ar fi o chiestie sa se bage iara kiturile ne ajuta cu armura mere toate cele.

bani ii faci din voturi si dai /rankup

nu multi membri aveau sanse sa faca rank  din parte mea ai un

:pro:

Coool_PvP

User
    Player
    1.Propunerea aceasta sper sa fie adaugata deoarece:

-Membri comunitati GAMTSER ar vota in fiecare zi pentru a primi bani sa creasca in rank.

-Membri comunitatii s-ar chinuii mai mult pentru a face killuri sau sa faca rank

2.Cred ca daca ar fi adaugat assassinsu cum era inainte ar fi mult mai hype.

-Unora le placea mai mult cum era inainte sa te chinui sa faci rank si sa ai kituri speciale.

-Sa cauti cufere din care sa iei si bani si iteme si chiar xp.

-Imi aduc aminte ca in fiecare zi votam pentru a primi acei bani sa cresc in rank.

3.Sper sa fie bagat inapoi assassinsul acela dinainte.

-Poate vor adauga acesta propunere.

-Poate ca si rank-uri modificate mai originale.

De la mine ai un MARE  :pro:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Chiar este frumoasa idea deoarece inainte daca votai serverul poti spune ca primeai mai multe benefici , si kit-urile erau mult mai op. Acuma sunt cam nasoalea kit-urile si cum ai zis si tu toata lumea omoara playeri noi fara armuri. :pro:  

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Ar fii bine sa se adauge, multi playeri se plang ca era mai bine inainte, si intradevar era. Dar unii ajungeau mari prea repede, preturiile ar putea fii marite.

:pro:

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    :pro: Personal imi este si mie dor de vechiurile kituri. Si erau chiar bune. 

Status
    Not open for further replies.