• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Assassins

Status
    Not open for further replies.

ItsProGamer

User
    Player
    Nick-ul tău: ItsProGamer

* Propunere: Sa se adauge kit vip

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Influenta va fi bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : consider ca toate gradele trebuie sa aiba kit  si cu aceasta schimbare ar motiva mai mult ca playerii sa isi ia grade .

* Subserver: Assassins

* Alte precizări:  La acest kit nu avem pretentia sa fie protection 5 sau asa mai departe , vrem doar kit vip si sa se adauge un lucru mic la armura (ex: throns 1/2 la armura ,  la sabie sa nu fie modificari sau cum considera staff-ul )

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Buna,
    Exista deja multe kituri si nu cred ca ar putea sa fie o diferenta intre Kit VIP si Kit Supreme pentru ca Supreme se aseamana cu Kitul Legend , in concluzie din partea mea ai :contra: . Bafta!

Crayu

User
    Player
    Salut,

Exista deja prea multe kituri.

:contra:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Salut, s-au mai facut propuneri de genul iar votul meu a fost :contra:  la fel si aici o sa-ti dau contra. Deoarece exista deja destul de multe kit-uri + ca vip-ul are deja un avantaj fata de legend pentru 2.5 euro in plus si acela fiind comanda /kick. 

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Salut, sunt deja destule kituri si iteme op. 

:respins: :tc:

Status
    Not open for further replies.